Merhaba KScanlar nasılsınız?
Zırt pırt telefon almak istemiyorum artık 30-35 tane piyasadan toplamıştım ama para kazanmak için kurduğum uygulamalar üst Android modellere geçince teklifler gelse de telefon desteklemiyor fırsatlar kaçıyor.
Artık bol bol telefon alıp paramı çar çur edeceğime bir kaç tane brik yapma durumuna karşı, stok romu bulunan ve çok rahat custom rom atılan telefon önerileriniz varsa alayım lütfen!
Böylece rom atıp yeni mail açıp yeni üyelikle kurulumları yapar ekmeğimizi kazanmaya devam ederiz.
Fabrika ayarlarına sıfırlamak veya Hard reset atmak istemiyorum direkt romla denemek istiyorum.
YouTube de araştırma yapmadım illaki stabil ve rahat kurulum yapılan modeller vardır.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Zırt pırt telefon almak istemiyorum artık 30-35 tane piyasadan toplamıştım ama para kazanmak için kurduğum uygulamalar üst Android modellere geçince teklifler gelse de telefon desteklemiyor fırsatlar kaçıyor.
Artık bol bol telefon alıp paramı çar çur edeceğime bir kaç tane brik yapma durumuna karşı, stok romu bulunan ve çok rahat custom rom atılan telefon önerileriniz varsa alayım lütfen!
Böylece rom atıp yeni mail açıp yeni üyelikle kurulumları yapar ekmeğimizi kazanmaya devam ederiz.
Fabrika ayarlarına sıfırlamak veya Hard reset atmak istemiyorum direkt romla denemek istiyorum.
YouTube de araştırma yapmadım illaki stabil ve rahat kurulum yapılan modeller vardır.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Samsung A ya da M serisine bakabilirsin. S seriside olur tabi ama maliyetin yükselir. Xda'da Samsung cihazlar için birçok custom rom mevcut. Buradan custom romlara bakabilirsin. Lineageos güzel bir ekip. Desteklenen cihazlar burada. https://wiki.lineageos.org/devices/#samsung
Çok teşekkür ederim 👑
Lineageos piyasadaki en iyi custom rom üreticisi. Diğer romlarda virüs olabilir ama adamlar işinin hakkını veriyor.
Eyvallah kral 👑
Bir tüyo daha vereyim Samsung stock rom indirmek istersende Frija uygulaması var onu kullanabilirsin😉 Aklına takılan şeyler olursa çekinmeden sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
valla general mobile 4g birsürü stock romu var piyasada bendede general mobile 4g var ilk custom rom atışımda hiç zorlanmadım birsürü de custom romu var piyasada samsung lar içinde çok custom rom var ama samsung da rom atmak aşırı zor çünkü bi samsung telefonun onlarca modeli var mesela j7 prime bikaç tane farklı modeli var
Samsung galaxy s4. Rom manyağı ettiğim telefondur
eğer hala güzel bir telefon işlemcisi yerinde bir telefon istiyorsan Samsung Galaxy S9 güzeldir işlemcisi de güzel kamerası da güzel onun dışında general Mobile, Samsung'un a serisi, Sony, LG tarzı markalara bakabilirsin
Ayfon 16
Reis iphone kırmak kolay mı ki custom rom diyorsun üstelik 16
Piyasa iclud unutulan ikinci el iphone kaynıyor
Bilmiyorum