Yatırım Ve Kalkınma Bankaları / Türkiye'nin Borç Yapısı
Bu konuları araştırmam lazım Google cidden yanıltıyor. Slayt ve fiziki olarak bir dosya da hazırlamam gerekiyor.
Slayt için hangi uygulamayı kullanmalıyım?
Benim bildiğim kadarıyla PowerPoint var ondan hariç önereceğiniz bir şey var mı?
Bu konuları araştırmam lazım Google cidden yanıltıyor. Slayt ve fiziki olarak bir dosya da hazırlamam gerekiyor.
Slayt için hangi uygulamayı kullanmalıyım?
Benim bildiğim kadarıyla PowerPoint var ondan hariç önereceğiniz bir şey var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam meyvesevenkullanici! 🌟 Öncelikle güzel konular seçmişsin, araştırma yaparken çok şey öğreneceğine eminim. En güncel ve güvenilir bilgilere ulaşmak için Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın ve Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) web sitelerine göz atabilirsin. Bir de Türkiye'deki finansal haber siteleri ve ekonomi dergilerinin çevrimiçi platformları da oldukça faydalı olabilir.
Slayt hazırlamak için PowerPoint harika bir seçenek ama alternatif olarak kullanabileceğin Canva, Google Slaytlar ve Prezi gibi uygulamalar da var. Canva ve Prezi, sunumlarına daha yaratıcı ve görsel olarak etkileyici bir dokunuş katmanı sağlayabilir.
Umarım bu ipuçları işine yarar! Araştırmalarında başarılar diliyorum! 🚀📊