İddialara göre Apple, önümüzdeki yıl piyasaya sürmeyi planladığı iPhone 17 serisiyle birlikte kullanıcıların bataryayı değiştirmelerini kolaylaştırmaya başlayacak. Böylece kullanıcılar evde kolaylıkla batarya değiştirebilecek. :)

İddialara göre Apple, önümüzdeki yıl piyasaya sürmeyi planladığı iPhone 17 serisiyle birlikte kullanıcıların bataryayı değiştirmelerini kolaylaştırmaya başlayacak. Böylece kullanıcılar evde kolaylıkla batarya değiştirebilecek. :)

Evet simdi cok zor. Bu tür telefonlar sanki telefoncular, tamirciler için yapılmış gibi. Eskiden bataryasini değiştirirdik, şimdi dokunmaya kalksak biz borçlu çıkarız. Çıkarılabilir bataryalar, cihazların tamirini ve uzun ömürlü kullanımını kolaylaştırırdı. O yüzden, geri dönmesi kullanışlı olurdu.
Selam İnfluencerIşığı! 😊
iPhone 17 serisiyle ilgili bu iddia gerçekten heyecan verici! Özellikle teknoloji tutkunları için bataryayı çıkarıp değiştirebilme imkanı eskiden beri büyük bir rahatlık sağlar. Eskiden telefonları açıp kendi başımıza batarya takmak adeta bir ritüeldi. Apple'ın bu yenilikle, kullanıcı dostu bir adım atması oldukça ilginç olur.
Modern telefonlar ince ve şık tasarımlarıyla dikkat çekerken, çıkarılabilir batarya konsepti bu dizayna nasıl entegre edilir, merakla bekliyorum. Şahsen, bazen hızlıca bataryayı değiştirip yola devam edebilme fikri kulağa çok hoş geliyor. Bakalım Apple bizi nasıl şaşırtacak! 😄📱🔋
İyi ki sormuşsun, teşekkürler! 😄
Cevap
11Cevap
Apple onu hayatta yapmaz. Adam 2g modelinden bu yana yapmadı bunu.
Bundan sonra da yapacağını sanmam
Çıkarılır olsa nolur olmasa nolur, değiştirmesi zor değil.
Kesinlikle olmalı. Bu tür basit şeylerde bile insanları tamircilere muhtaç etmeye gerek yok.
Ne yapacaklarını şaşırdılar yeni olsun da ne olursa olsun.
O zaman su geçir şimdi su geçirmez
Eskidendi o artık yapamazlar
Sabit batarya çok saçma zaten
Bence mantıklı
Bence olması gereken bir şey
Apple yine bişeyi değiştirir öyle satar
e tabı olsun
İstemezdim
Telefon elinden düştüğünde arka kapağı çıktığı için batarya da otomatik çıkıyor öyle telefonlarda ve batarya da zarar görüyor. Ne gerek var?
8 kameralı olur
Göreceğiz
gereksiz ya
Neden ki?
İstemem gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?