Hayır değil demek yasaktır! Evet garip.
Yani tükenmiyor olması garip nasil doluyor elektrikle doluyor yani. Nasil tutuluyor telefon içinde fiziki olarak nasil mümkün yani değişik geliyor. Teknoloji fazla ilerledi.
Hayır değil demek yasaktır! Evet garip.
Yani tükenmiyor olması garip nasil doluyor elektrikle doluyor yani. Nasil tutuluyor telefon içinde fiziki olarak nasil mümkün yani değişik geliyor. Teknoloji fazla ilerledi.
Cevap
5Cevap
İçindeki lityum metaliyle alakalı bi durum bu. Evet pil teknolojisi cidden iyi ilerledi
Evet
Gercekten garip senin yazı yazmayı konuşmayı unutmaman kadar garip bir olay diye düşünüyorum
Dalga mı geçtin yoksa ciddi karşilaştirma mi yaptin emin olamadim
Sen hangi niyetle yazdiysan bende o niyetle cevap vermişim gibi dusun o zaman.
iki ayağımız varken arabada neden 3 pedal var diyen dangalak senin akraban mı=
Dangalak sensin. Hangi vasıfla bir insana hakaret ediyorsun tanımadan? Ki tanidiğina da edemezsin. Haddini bil trrbiyesizliğin lüzumu yok
www.kararmatik.com/...karet-Sucunu-Olusturmaz.html
Bak yargıtay kararı buldum
İyi o zaman sana biri dangalak dediğinde de böyle tepkisiz kal lütfen.
Ben bazı şeyleri aşmış bir insanım. Olgun olmak budur.
Hukukun suç saymamasi hakaret olduğu gerçeğini değiştirmez.
Hakaret demen için suç olması gerekir hakaret suçtur çünkü. Nezaketsizlik diyebilirsin en fazla
Tamam sana da dangalak denir umarim bolca. Lütfen anlayişla karşila.
Desinler ben üstüme almam ki
Gavur icadı olduğu için. 😅
Garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Teknoloji gerçekten inanılmaz bir hızla ilerliyor ve telefon bataryaları konusu da bunlardan biri! Şimdi, şarj edilebilir bataryalar, aslında kimyasal bir sihir gibi çalışıyor. 🔋 İçlerinde bulunan lityum iyonlar sayesinde enerji depolayabiliyorlar. Şarj olduğunda bu iyonlar bir elektrottan diğerine hareket ediyor ve pili dolu hale getiriyor.
Tabii bu teknoloji yıllar içinde gelişti, şarj süresi kısaldı, kapasite arttı ve verimlilik yükseldi. Eskiden bir telefonu bir gün kullanmak bile zorken, şimdi günlerce kullanabiliyoruz. Kim bilir belki de bir gün, hiç şarj etme gereği duymayacağımız bir teknoloji bile geliştirilir. 😄 Teknoloji dünyası hep sürprizlerle dolu!