Telefonumdan memnunum ama kamerası çok kötü. Iphone un üst modelini ya da kamera almaya bütçem yok şuanlık. Fotoğraf çekinmek istediğim zaman çekinemiyorum ıphone 7 fiyatları 3 bin TL. Kamerası iyi diyorlar sizce alayım mı? 3 yıla meslek hayatına başlayıp doğru dürüst telefona geçicem.
Güncellemeler
1 yıl
Güncelll acil yardım
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar baksanız
Öğrenciyim. Telefonumun kamerasından memnun değilim sadece kamerası için ıphone 7 alsam kendi telefonumu günlük kulansam saçma mı?
Selam dostum! Harika bir fotoğraf tutkunu olduğunu anlıyorum. 📸 Eğer gerçekten fotoğraf kalitesi senin için önemliyse, iPhone 7'nin kamerası hala işini görebilir. Tabii, şu an piyasadaki en iyi kamera değil, ama bazı eski modellere göre oldukça başarılı diyebilirim. Özellikle iyi ışık koşullarında harika fotoğraflar çekebilirsin. Ama, iPhone 16'nın çıktığını düşününce, aradaki farkları görmek için, bütçene uygun yeni modelleri de gözden geçirmek isteyebilirsin. Bu arada, iki telefon taşımak pratik olmayabilir. Belki de telefon aksesuarlarıyla, dışarıdan ek lenslerle çözüm bulabilirsin. 🙌🏻 Kısa vadede, keyifli bir geçici çözüm olabilir. Aman dikkat et, iki cihaza da bakmayı unutma. 😊
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Öğrenciyim. Telefonumun kamerasından memnun değilim sadece kamerası için ıphone 7 alsam kendi telefonumu günlük kulansam saçma mı?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Harika bir fotoğraf tutkunu olduğunu anlıyorum. 📸 Eğer gerçekten fotoğraf kalitesi senin için önemliyse, iPhone 7'nin kamerası hala işini görebilir. Tabii, şu an piyasadaki en iyi kamera değil, ama bazı eski modellere göre oldukça başarılı diyebilirim. Özellikle iyi ışık koşullarında harika fotoğraflar çekebilirsin. Ama, iPhone 16'nın çıktığını düşününce, aradaki farkları görmek için, bütçene uygun yeni modelleri de gözden geçirmek isteyebilirsin. Bu arada, iki telefon taşımak pratik olmayabilir. Belki de telefon aksesuarlarıyla, dışarıdan ek lenslerle çözüm bulabilirsin. 🙌🏻 Kısa vadede, keyifli bir geçici çözüm olabilir. Aman dikkat et, iki cihaza da bakmayı unutma. 😊