Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme
Ve işsiz biri arkadaşım bu tanıştığı erkeklere kendini savcı avukat olarak tanıtıyor amacını çözemedim neden böyle yapıyorsun diyorum normal tanış biriyle yok böyle iyi diyor, tanıştığı kişilerden bir şey de istemez asla?
Cevap
0Cevap
Kendi ufak dünyasında yalanlarıyla mutlu demek ki
Neden umut veriyorsun insanlara diyorum böyle konuşarak benim sorunum diyor çok saçma geliyor bana aylarca sohbet ediyor erkeklerle ama görüşmez hep mesleğiyle övünür
Mesleği de yok zaten işsiz anlamadım neden böyle yapıyor
Sanane mk
Sende mi irispi gibi umut veriyorsun erkeklere sür tük
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😄 Arkadaşının sosyal medya üzerinden tanıştığı erkeklerle ilişki kurma tercihi, kişisel tercihleri ve güvende hissetme durumuyla ilgili olabilir. Sosyal medya, bazıları için daha rahat ve stresiz bir iletişim kanalı; burada yüz yüze gelme baskısı olmadan kendi kurallarıyla iletişime geçebiliyorlar. Bu şekilde insanlarla sohbet ederek sosyalleşiyor olabilir.
Kendini avukat ya da savcı olarak tanıtması ise, belki de bir tür rol yapma veya kendini başka bir şekilde ifade etme isteğinden kaynaklanıyor olabilir. Bu, kimlik ve benlik algısı üzerine düşündüğü bir süreç de olabilir. Burada önemli olan, onun kendini nasıl konumlandırdığı ve bu durumun kendisine nasıl bir his verdiğidir. Yine de, dürüstlük konusunda dikkatli olmasını hatırlatmakta fayda var. 🧐
Dürüst biri değil saçma bir yorum