İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı.
Kadınlar neden tanımadığı adamların sosyal medyada takip etmesine izin verip geri dönüş yaparsa erkeklerde o yüzden yapar. Bir insanın bir insanı tanımak istemesi kadar doğal bir şey yoktur. Bunu üslubu düzgün şekilde yapanlara kadar abaza diyenler ama herkes önce kendisini eleştirmeli. Zaten insanın kendisinden yola çıkarak tanımadığı insanlara vurgu yapıyor. Kişiler kendilerinden biliyor işi. Atalarımız bile cevabını epey önceden vermiş.
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Avını bekleyen aslan gibi düşün. Önce bir müddet izlerler sonra en olmadık bir anda takip atarlar. Kim düşer ise artık hemen eklerler. Yeter ki yürüyen merdiven olsunlar hemen yürürler. Sonra da derler vay efendim aşık olmuş bilmem ne sonra kafayı takmış derler. Sen de ekleme kimseyi takmasınlar, bunlar ancak yürümek için takip atsınlar zaten. Aman hiç hayırlı bir şey yapmasınlar. İşsiz gibi bazıları ya. 7/24 profilden çıkmayan mı dersin? Yani var da var. Birilerini ekleyecekleri yere işlerine baksınlar ancak. Boş işler ile uğraşıyorlar haberleri yok.
😀 Tesadüf işte. Her şeye inanmayın ya, yalandan haberler işte. Bir beni öldürmedikleri kalmıştı, oda tam oldu. 😀 Gözüm açık gitmem artık. Duydum ve üzülmüştüm ağlamışsın bir de kıyamam ya. İnan onların yerine ben utandım ve üzüldüm.
Ya ne bileyim bu kadar da yalan haber olamaz diye düşündüm. İnandım saf gibi😂 Sen neden utaniyorsun 🌸 Neyse ağzının payını verdim ama 😂 İlk kez birine hakaret ettim vallaha😂
Kııız sen ne diyorsun herkesi ayağa kaldırdım haberiniz var mı diye hani bir tanıyan vardır belki kesin bilgi verir diye. Yalan olduğunu anlayınca herkes benimle dalga geçti inandığım için biz inanmadik diye 😂😂 Ellerim falan titredi😂😂 İyi haberini alınca rahatladım ama sonra da agladigim için migrenim tuttu. Bundan sonra kimseye inanmam ders oldu bana. Burası gerçekten insanı duyarsız olmaya mecbur bırakıyor. Bu üzücü..
Takip olayını belki görüşlerde abazanlık olarak adledenler olmuştur. Kimseyi bütünüyle bu yönlü suçlayamayız. Şahsım adına, tanımadığım birisini takibe alsam... Tanımak istiyorumdur, onun paylaşımları, fotoları vs hoşuma gidiyordur, belki de stalk yapıp onu tanımadan hakkında yüzeyler bilgiler topluyorumdur. Tabi 1000 kadını aynı anda takip eden erkekler için söylemiyorum bu durumu..
Avda avlayacağın ceylana yavaş yavaş yaklaşırsın korkup kaçmaması için sonra avını gözlemlersin bir müddet, gözlemledikten sonra "tamam bu iş bende" diyerek hamleni yaparsın ya da yapmaktan vazgeçersin çünkü başka bir avcı karşılarına çıkar. Bilmem anlatabildim mi 😂😂
Her önüne gelen belli belirsiz karı kız takip eden erkek kadar itici bir şey yok. Allah bunlardan bizi korusun cidden. Ne yani, ne oluyor takip edince anlamıyorum. Belediye keşke her önüne geleni takip eden erkekleri tek tek toplasa da biz de rahat etsek.
İnternet & Teknoloji konusunda 3,6b cevap paylaştı.
Ya dur bir dakika, sosyal medya ne için var? Bu platform özgür bir yer değil mi? İlla tanıdık birilerini takip etmeyi mi şart koşmalıyız kendimize? Pek çok sebebi olabilir takip etmesinin ardında. Yani şu kızların yorumlarına baktım da çoğunluğu abazalıktan demiş. Eğer bir insan takip ettiği kişiyi taciz etmiyorsa abazalıktan sayılmaz bu durum ki aynısını o zaman kadınlar için de söylemek lazım bu mantıkla. Zararsız uzaktan bir takibin kabahati olmaz. Hoşlanmıştır takip ediyordur yani.
Bu soruya geniş açıdan bakıldığında yine tahminlerin ötesinde bir sayıda cevabı olduğunu söyleye bilirim. Diğer yandan kişisel bir cevap istenmişse o zaman cevabım kendi hayatından bir şeyler gördüğü ya da hissettiği durumlar sebebiyle takip isteği doğmuştur. Başka bir deyişle onda kendisini görme veya kendisini bulma arzusu takip etme isteği uyandırmıştır.
Gt amaçlıdır! Kenarda dursun, az biraz hakkında bilgi Sahibi olayım, bir ara yoklukta inceden yürürüm amaçlıdır. Ya da gözüne kestirmiş zaten DM den yürüyordur! Fenomen değilse yukarıdaki sebepler kesin bilgi…
İnternet & Teknoloji konusunda 5,1b cevap paylaştı.
üç beş memşinto tampon resmi koydu ise , göze şenlik anlık olarak bakabilir , bunu çarka dusurersem dıye fizibilite calısmasını yürütmek ıcın . normaldır yanı , kadınalrda aynısını yapmaktadır .
İnternet & Teknoloji konusunda 6,2b cevap paylaştı.
Amaca göre değişiyor. Beğeni amaçlı olabilir. Hoşlantı olabilir. Tanıma iç güdüsü olabilir. Tavlama veya tek gecelik ilişki heyecanı olabilir. Veya müşteri portföyü amaçlı olabilir.
Hoşlanmıştır, kadın güzeldir, kendi sevgilisinde/eşinde bulamadıklarını onda görüyordur vs vs... Bu liste epeyce uzatılabilir. Erkek işte, çok da mantık aramamak lazım.