İnternet & Teknoloji Erkekler sosyal medyada neden her önüne gelen kadını takip eder? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Abazan oldukları için Beyinsiz oldukları için Akılları fikirleri seylerinde oldukları için Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkekler sosyal medyada neden her önüne gelen kadını takip eder? Cevapla Sosyal Medya Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Abazan oldukları için ve Beyinsiz oldukları için 0 0 Yorumla
Quidadaeternum Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Lütfen genelleme yapmayalım her iki cinste de bu tür insanlar var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben takip etmem iki abazan sizi takip etti diye de kendinizi bi halt sanmayın 0 0 Yorumla
AzgınnBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Siz kızlar sosyal medyada hangi erkeleri takip eder?1. Uzun boylu 2. Yakışıklı 3. Zengin 0 0 Yorumla
gözlemci_ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bunun mükemmel bir şey olduğunu sandıkları için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Neden olacak o kadını s. k. m. m. e. k içn 🙂 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Size bir soruu?Pekk kadinlar neden onune cikan kasli erkekleri takip ediyolar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Abazan oldukları için ve Beyinsiz oldukları için
Lütfen genelleme yapmayalım her iki cinste de bu tür insanlar var
Ben takip etmem iki abazan sizi takip etti diye de kendinizi bi halt sanmayın
Siz kızlar sosyal medyada hangi erkeleri takip eder?
1. Uzun boylu
2. Yakışıklı
3. Zengin
Bunun mükemmel bir şey olduğunu sandıkları için
Ben her önüme geleni takip etmem
Neden olacak o kadını s. k. m. m. e. k içn 🙂
Size bir soruu?
Pekk kadinlar neden onune cikan kasli erkekleri takip ediyolar
Siz neden her paralı erkekle yatmak istiyorsanız
Kadınlar öyle istiyor ondan
Üçü bir arada diyebiliriz
Beyinsizler çünkü