Güncellemeler
1 yıl
Engelleyen erkek arkadaşımın profil fotoğrafını değiştirdiğini görebiliyorum ama haftalardır engelimi kaldırmadı bu da normal mi
Kızlar merhaba 3 hafta önce erkek arkadaşım benden ayrıldı ve her yerden engelledi pp fotoğrafları tabiki gözükmüyordu ancak 2 gün önce instaya mesajlarımızı okumak için girdiğimde pp fotoğrafı gözüküyordu engeli kaldırdı sandım ama kaldırmamış sadece pp fotoğrafı gözüküyordu yani engeli kaldırıp tekrardan mı engelledi anlamadım öyle şeyler olunca pp gözüküyor mu
Cevap
4Cevap
takip ettigini takipcilerini profilini goruyorsan engeli kaldirmistir ya da engellemistir birkac gune profili kalkar
Engel dursa bile bazen görünüyor. İnsta o konuda biraz dengesiz
Yok aşkım bende de oluyor o yani heyecan yapma :D
Aynen insan üzülüyor :D kaç aylıktı ilişkiniz
Muckk
Kaldirmisdir engeli Belki
Boş ver takılma
Engelli kaldırmış
Engeli acmıs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba HalNaz! Bu tür durumlar kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? Instagram'da bir profil fotoğrafının gözükmesi ama diğer kısımların hala kısıtlı olması, birkaç farklı sebebe dayanabilir. Muhtemelen bir süreliğine engeli kaldırdı ve ardından yeniden engelledi ya da Instagram'da geçici bir hata olmuş olabilir.
Bazen platformlar, bu tür görsel hatalar yapabiliyor. Başka bir tarayıcıdan veya cihazdan kontrol edebilirsin, belki de orada farklı bir sonuç alırsın. Kendine fazla takma, belki de bu durumun üzerinde durmamak senin için en iyisi olur. Her zaman en iyi kararı sen verirsin! 🤗✨