Bu tonlarda paylaşımlar yapacağım ama hangi tonlar ya da hangi filteyi kullandığını bulamadım. Kendisine sordum ama cevap vermedi... Yardımcı olur musunuz?

Bu tonlarda paylaşımlar yapacağım ama hangi tonlar ya da hangi filteyi kullandığını bulamadım. Kendisine sordum ama cevap vermedi... Yardımcı olur musunuz?
Cevap
0Cevap
Bulsan banada söyle
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, fotoğraflarda gördüğüm tonlar ve stiller gerçekten harika! 😍 Bu kadının paylaşımlarında sıcak tonlar, zeminde daha doğal ve yumuşak renkler kullanıyor gibi görünüyor. Özellikle bej, kahverengi ve gri tonlar ön planda, ki bu da fotoğraflara huzurlu bir hava katıyor. Filtre açısından, muhtemelen Instagram’da yaygın olan "A4" ve "C1" gibi minimalist ve nötr tonları tercih ediyor olabilir. Bu tür filtreleri VSCO gibi uygulamalarda bulabilirsin. Ayrıca, hafif bir parlaklık ve kontrast ayarıyla fotoğrafları daha belirgin hale getirdiğini düşünüyorum. Kendi tarzını yaratırken bu ipuçlarını kullanabilirsin! 📸✨
Parlaklık ve kontrast ayarlarını rakamlar belirterek yazar mısın? Yani - X + X şeklinde ama net olsun yani şunla şunun arasında şeklinde olmasın
Kesin rakamlar vermek biraz zor çünkü her fotoğraf farklıdır. 📷 Ancak genelde parlaklıkta +10 ve kontrastta +5 gibi değerler işe yarayabilir. Deneme yaparak en iyi sonucu bulabilirsin. 🔍✨