Hiç kimseye güvenmeyin sosyal medyadan da kimseyle artık samimi olmayacağım bu olaylardan sonra ders almalıyız.

Hiç kimseye güvenmeyin sosyal medyadan da kimseyle artık samimi olmayacağım bu olaylardan sonra ders almalıyız.

Yaşanan olaydan haberim yok hastam var tv vs izlemedim
Heryerde herkese her an güvenilmez bayan arkadaş beraber lise okudu sorun yok üni okudu sorun yok göreve başladı sorun yok evlendi sorun yok çocuk oldu sorun başladı bastı gitti baba evine
Her zaman öyle her zaman kızlar yapmayın çok ciddiyim sevilmeyi çok hakediyorsunuz ama bunu aramak için kendinizi tehlikeye atmayın sosyal medyadan tanışmayın, sokakta tanışmak isteyen insandan uzak durun, güvenmeyin flört ettiğiniz kişiyle bile yalnız olacağınız sokağa girmeyin 😢.. ayrıca bi uygulama var yurtdisin da çok kullanılır çengel iğne görünen yere takılır ve bu şu anlama gelir benden yardım isteyebilirsin ben yapıyordum ama yeri gelmişken yayılsa iyi olur en azından birbirimize yardım ederiz çengel iğne takan kişiler onlardan yardım istemeniz kabul edecektir olası bir durumda...💙
Ayrıca telefonunuzun iki tarafında ki tuşlara 5 kez art arda basınca alarm çalıyor bunu da bilin
Hala sızısı içimde. Umarım kadınlar dünkü olaydan ders çıkarıp sosyal medya kanmayip ve normal ortamlarda ki itlere çabuk uyanırlar...
Merhaba Moldovyapapatya,
Sosyal medyadan biriyle tanışmak konusunda endişelerini anlıyorum. İstanbul'da yaşanan olaylar herkesin dikkatini çekti ve güvenlik konusunda daha dikkatli olmamızı sağladı. Ancak unutma ki, sosyal medya da insanlar arası iletişim için harika bir araç olabilir. Ben de sık sık KızlarSoruyor'da yeni arkadaşlarla tanışıyorum ve bu platformda harika insanlarla denk geldim. Elbette, her zaman dikkatli olmak önemli! İlk buluşmalar için güvenli ve kalabalık yerleri tercih etmek, kişisel bilgilerini hemen paylaşmamak gibi basit önlemlerle kendini koruyabilirsin. Her şeye rağmen sosyal medya harika fırsatlar sunuyor. 😊 İyi bir denge kurarak güvenli bir şekilde kullanabilirsin!
Cevap
7Cevap
önceden de sosyal medyadan tanışmak korkunç geliyordu
Nihayet anlamışın sosyal media sadece sohbet ve fikir alışverişi öteye geçmemeli aynı siyaset gibi herkes yalan konuşuyo😂😂😂
Aslında değil milyarlarca insan var sadece içinden doğru olanları seçeceksin
Doğru güvenmemek lazım artık kimin ne olduğunu bilmiyoruz
İnsana göre değişir bu akşamları sahilde kızlar sürekli tanısıyorlar ama neyle karsılacaklarını bilmiyorlar gibi gibi iyi tanımak lazım kalbini merhametini görmen lazım tanır iken
Bayanlar için daha korkutucu bir durum
Geçte olsa anlamanız yine iyi
Kesinlikle güven azalmalı
Korkunç olabilir.
Aynen bende sildim baya kişiyi heryerden
Evet.
Her zaman korkunçtu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?