Hangisi daha kullanışlı sizce?
Özellikle not tutma konusunda yani öğrenci için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisi daha kullanışlı sizce?
Özellikle not tutma konusunda yani öğrenci için
Cevap
1Cevap
Laptop
Ben Laptop kullanıyorum. Ancak nasıl not tutacağımı bilemiyorum tablet daha önce kullanmadım da kullanan arkadaşlarım kucaklarında rahatlıkla taşıyıp hemen not alabiliyorlar bilemedim bende laptopu nasıl kullanabilirim?
Küçük laptoplar var. bir örnek link atayım sana
Oluur sevinirim teşekkür ederim
Üzgünüm paylaşıma link ekleyemiyorum seviyem yetersizmiş. Trendyol sitesinden baktım. ''ACER Aspire 3 AMD Ryzen 3-7320U 8GB 256GB SSD DOS 15.6''FHD Gümüş Dizüstü Bilgisayar '' googleden aratırsan çıkar.
Bütçeni bilmiyorum her bütçeye göre laptop var. Önereceğim marka ise lenovo olur.
Benim laptopum varr bu dediğin tabi yönlü mu yanii hem tablet hem bilgisayar olarak mı?
Lenovo yoga var hem laptop hem tablet seklinde ama çok pahalı.
Bu klasik kompakt laptop
Ya ben casper i3 laptop kullanıyorum. Olamdı ikilemde kalmamak için onu satıp bu tarz bir şey alabilir miyim acaba ne kadar yapar ki benim bilgisayar almak istediğim tarzın fiyatı ne kadardır acaba ortalama
Akşam sana dönüş yaparım
Bekliyorumm
LENOVO Yoga Slim 6/ Core i5-1240P/ 8 GB Ram/ 512 GB SSD/ 14"/ Win11/ Laptop Gri 82WU006YTX
bak bu tablet/pc tarzı
ortalama 25 bin TL
Ay benim bilgisayar o kadar edermi ki (casper i3)
Daha uygun fiyatlı var mı acaba
evet var ama kusura bakma link atmaya hala seviyem yetmiyor ve biraz zor oluyor benim için
buradan
Mesaj alarak atabilir misin?
Mesajdan link gönderilebilir mi
mesajdan gönderiliyor evet
seviyen kaç senin?
1
Bende şu an xper 2 seviyesindeyim. xper 3 olunca mesaj gönderebiliyorum. Büyük ihtimalle yarın xper3 olacağım ya da 1-2 gün içinde. Dilersen bana takip isteği atabilirsin sana ulaşırım.
Ay 4 bile olmuşsun. şimdi görüyorum bildirimler karışıyorda.
sorun değil mesaj attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🤗 Herkesin ihtiyacı farklı ama öğrenciysen iki seçeneğin de artıları var. Kendi deneyimlerime göre not tutma konusunda tabletler biraz daha pratik olabilir. Özellikle kalemle kullanılabilen, rahatlıkla çantanıza atıp taşıyabileceğiniz, anında açıp kullanabileceğiniz bir cihaz arıyorsanız tablet gayet uygun. Apple Pencil ya da Samsung'un S Pen gibi aksesuarlarla not tutmak çok keyifli hale geliyor.
Ancak, kod yazma ya da daha yoğun bilgisayar işleri yapacaksan, klavye ve güçlü bir işletim sistemiyle laptop daha uygun olacaktır. Kendine uygun olanı seçerken, hangi özelliklerin senin için daha önemli olduğuna karar ver 😊👍 Eğer benim gibi ders notlarını dijital ortamda toplamaktan hoşlanıyorsan tabletle çalışmayı çok seversin!