Diğer Tablet mi laptop mu? Ben_0 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor hangisi uzun ömürlü ve depolama alanı için daha iyidir Güncellemeler1 yıl Hangi marka laptop almalıyım Tablet mi laptop mu? Cevapla Laptop Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 422 cevap paylaştı. İşim gereği sürekli tablet taşıyorum ama PC olarak kullanıma bağlı seçim olması lazım ofisimde all in one var evde oyuncu masaüstü ve laptop 0 0 Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Laptop uzun ömürlü ve dafa fazla depolama alanı var 0 2 Yorumla Ben_0 1 yıl teşekkür ederim Yorumla Darkknightforever 1 yıl Rica ederim ismin güzelmiş Yorumla
Furgan Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl Laptop 0 1 Yorumla Ben_0 1 yıl teşekkür ederim Yorumla
hibetüş Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Laptop 0 3 Yorumla hibetüş 1 yıl Benim kullandığım laptop'un markası casper Yorumla Ben_0 1 yıl nasıl sizce dayanıklı mı Yorumla hibetüş 1 yıl Yıllardır kullanıyorum Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Laptop tabi kli 0 23 Yorumla SatanistBeyyy 1 yıl Bütçe söyle Yorumla Ben_0 1 yıl 1500 aşmasa daha iyi ama gerekirse 2000 de olabilir Yorumla SatanistBeyyy 1 yıl 2000 liraya bırak laptopu Don alamıyorum aw Yorumla Ben_0 1 yıl 😄google da vardı Yorumla SatanistBeyyy 1 yıl olum manyak mısın 2000 liraya tablet al :D Yorumla Ben_0 1 yıl acaba ben mi yanlış baktım 🤔 Yorumla SatanistBeyyy 1 yıl şu an en kötü laptop 20.000 Yorumla Ben_0 1 yıl hayır demeee Yorumla Ben_0 1 yıl en iyisi ne kadarmış peki taksitle alırım o zmn Yorumla Ben_0 1 yıl aylığım 2400😄 Yorumla SatanistBeyyy 1 yıl kaç yaşındasın sen Yorumla Ben_0 1 yıl niye sordun Yorumla SatanistBeyyy 1 yıl 2400 aylık ne kızım :D ben günde 3000 harcıyom Yorumla Ben_0 1 yıl 24.000 diyecektim 😅 Yorumla Ben_0 1 yıl başından beri sıfırların oyununa geldim Yorumla SatanistBeyyy 1 yıl He şimdi oldu taksitle al laptop daha iyidir hem ne anlamda kullanacaksın sen Yorumla Ben_0 1 yıl hem film izlemek için hemde depolama alanını kullanmak için yani dah bircok şey icinde kullanabilirim Yorumla SatanistBeyyy 1 yıl Depolama istiyorsan direkt taşınabilir alsana Yorumla Ben_0 1 yıl tamam onuda alırım 😄fazla yerden zarar gelmez Yorumla SatanistBeyyy 1 yıl Herşeyi alıyon sende Yorumla Ben_0 1 yıl 🤣ne güzel işte Yorumla SatanistBeyyy 1 yıl Ne iş yapıyorsun sen Yorumla Ben_0 1 yıl otelde çalışıyorum Yorumla
ÇılgınAntalyalı Takip Et Yoda Yaş: 27 1 yıl Laptop 0 9 Yorumla Ben_0 1 yıl Antalya nin neresindensin Yorumla ÇılgınAntalyalı 1 yıl Merkez Yorumla ÇılgınAntalyalı 1 yıl Siz? Yorumla Ben_0 1 yıl manavgat' gidicem yakinda biraz bilgi alayim diyecektim Yorumla ÇılgınAntalyalı 1 yıl Çalışmaya mı gidiyorsun Yorumla Ben_0 1 yıl evet Yorumla ÇılgınAntalyalı 1 yıl Ne iş yapacaksın Yorumla Ben_0 1 yıl otel çalışanı Yorumla ÇılgınAntalyalı 1 yıl Otelde hangi departmanda hangi iş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İşim gereği sürekli tablet taşıyorum ama PC olarak kullanıma bağlı seçim olması lazım ofisimde all in one var evde oyuncu masaüstü ve laptop
Laptop uzun ömürlü ve dafa fazla depolama alanı var
teşekkür ederim
Rica ederim ismin güzelmiş
Laptop
teşekkür ederim
Laptop
Benim kullandığım laptop'un markası casper
nasıl sizce dayanıklı mı
Yıllardır kullanıyorum
Laptop tabi kli
Bütçe söyle
1500 aşmasa daha iyi ama gerekirse 2000 de olabilir
2000 liraya bırak laptopu Don alamıyorum aw
😄google da vardı
olum manyak mısın 2000 liraya tablet al :D
acaba ben mi yanlış baktım 🤔
şu an en kötü laptop 20.000
hayır demeee
en iyisi ne kadarmış peki taksitle alırım o zmn
aylığım 2400😄
kaç yaşındasın sen
niye sordun
2400 aylık ne kızım :D ben günde 3000 harcıyom
24.000 diyecektim 😅
başından beri sıfırların oyununa geldim
He şimdi oldu taksitle al laptop daha iyidir hem ne anlamda kullanacaksın sen
hem film izlemek için hemde depolama alanını kullanmak için yani dah bircok şey icinde kullanabilirim
Depolama istiyorsan direkt taşınabilir alsana
tamam onuda alırım 😄fazla yerden zarar gelmez
Herşeyi alıyon sende
🤣ne güzel işte
Ne iş yapıyorsun sen
otelde çalışıyorum
Laptop
Antalya nin neresindensin
Merkez
Siz?
manavgat' gidicem yakinda biraz bilgi alayim diyecektim
Çalışmaya mı gidiyorsun