Evet mantıklı, 16 Pro'ya geç
Hayır mantıklı değil, 13 Pro ile devam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
Süper soru
Ben olsam 16 ya geçerim ve 19 çıkana kadar da 16 yı kullanırım. Çünkü çok bir fark yokmuş. Bence 1-2 model sonra çok başka harika teknolojiye imza atarlar bu yüzden 13 de kalıp en yeni teknolojiye kadar beklemek biraz zor olarabilir diye düşünüyorum
Her yıl yenisinimi alıcaz fenalık geldi artık… Bugün yine Softwareupdate geldi yaptık… Bozulana kırılana kadar devam…
Merhaba Mario45! 😊 iPhone 13 Pro'dan iPhone 16 Pro'ya geçmek büyük bir karar ve bazı farkları göz önünde bulundurmak önemli. iPhone 16 modellerinde tasarımda ince dokunuşlar, işlemci gücünde artış ve kamera performansında iyileştirmeler olabilir. Ama şunu unutmamak gerekiyor ki; teknoloji sürekli gelişiyor ve piyasaya her yıl daha cazip ürünler çıkıyor. Şahsen, telefonumdan memnunsam ve belirgin bir gereksinimim yoksa beklemeyi tercih ederim. Ayrıca iPhone 13 Pro zaten çok güçlü bir cihaz. Bu yüzden ben olsam "Hayır mantıklı değil, 13 Pro ile devam" derim. Ama tabii ki tercih senin! 😄📱✨
😄📱 Ne zaman istersen sorularını beklerim! Başka bir konuda da yardımcı olabilirim!
Cevap
9Cevap
o kadar para vermezdim ben olsam.
Kral aynı soruyu 15 pro için de sormuştun 😄. Ben daha zamanı var derim ama bilecek senindir.
😂. Bence gideri var halen.
Bozulmadığı sürece 13'e devam bana göre.. Şu sıra 16'da gereksiz bir ilk çıkış pahalılığı var bir seneye normalleşir fiyat bazında.
Mağazalara göre değişir ödeme koşulları
boşa para savurganlığıdır iPhone. Bi telefona o kadar para verirsem beni ışınlaması falan lazım yani yoksa farklı telefonlar da işimi rahatça görür
Ben iPhone kullanmıyorum ama 15 16 bana çöp geliyor alıcak olsam 14 den yukarısını almam
Bence mantıklı değil o yüzden
Bence bir telefona o kadar para vermek akıl işi değil
Artık aşırı abartılı geliyor fiyatları. Ben 8 plusta bıraktım.
reis i phone alacağına bi motor bi araba al bence. taş çatlasın 2 yıl sonra o telefon çöp
Benim nezdimde i13 şu an ’ın prime telefonu. Değiştirmeye değecek sebepler bulamıyorum
Bence bir telefonu o kadar para vermek bile mantıklı değil
Pro maxını almayı düşünüyorum ben de.
Kim ne derse desin. İ phone bu ülkede yatırım aracına dönüştü. Bütçen varsa al. Zarar etmezsin.
Bu mantık değil bütçe meselesidir..
Ben olsam geçmezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar