Evet mantıklı, 15 Pro'ya geç
Hayır mantıklı değil, 13 Pro ile devam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendine böyle bir ödül vermek istiyorsan mantık arama. Hayat istediklerimizi elde edebildiğimiz kadar güzel. İmkanın varsa ve gerçekten istiyorsan geçmelisin. Ama mantık ararsan telefonun sağlamsa çok da mantıklı değil. Ekstradan yaklaşık 30 bin lira çıkacak cebinden.
Rica ederim.
Bana göre mantıksız. Telefonunda herhangi bir sorun yoksa kullanmaya devam etmen daha mantıklı. Ben de iphone 13 pro kullanıyorum ve memnunum ne zaman güncellemeleri kaldıramaz hale gelirse ya da kırılırsa o zaman değiştiririm. 15 pro alacağım paraya döviz ya da borsa yatırımı yaparım beni daha çok tatmin eder. Gereksiz buluyorum bu tarz harcamaları.
Ne gerek var. Bende apple kullanıyorum ama bozulana kadar kullanırım bozuldugunda en yeni ne varsa onu alırim bi sorunu yoksa bence gereksiz bir tercih
Teşekkür ederim
Sen bilirsin parayı sen vericeksin sonuçta. Ancak madem fark yok o kadar boşa para vermenin bir anlamadı da yok. Git o paraya bir gariban aileyi sevindir. Bir ömür yaşarsın mutluluğunu. Ahiretin için de iyi olur. Zaten böyle pahalı telefonlarda ki özelliklerin yarısını kullanmıyoruz ki. Yarısına boşa para veriyoruz zaten.
Cevap
25Cevap
Hayır mantıklı değil, 13 Pro ile devam
Hm neden peki
Bence arada çok afaki bir fark yoktur. Ben olsam geçmezdim. 13 gayet yeni nesil bionic işlemcili. Iphone 18’den sonra düşünülebilir bence.
Her yıl yeni model tanıtıyor dünyaya. 3 yıl sonra piyasada olur gibi görünüyor kral. Karar yüce kralın tabiki.
14 veya 15 plus önerebilirim illa pro olacak demeyenlere. Ekranı pro max ile aynı geniş ekran ince telefon severler için iyidir🌝
Bence mantıklı değil.. :) pek bi değişiklik olduğunu sanmıyorum… benim 11 pro benim için daha mantıklı bi sıçrama aralığı… 🤭
Hayat işte. Kiminin pırlantası ufak, kiminin ekmeği bayat.
Haklısınız
15 e geçmek için 6-7-8 falan kullanmak lazım 11 ve sonrası mantıksız
Tüketim çılgınlığı daha geçen aya kadar 7 kullanıyordum abartmayalım
11
Telefon piyasasıyla hiç ilgilenmiyorum, telefonum bozulana kadar. Moda , yeni model takıntılarım yok
iPhone 15 kullanıcısı olarak ergonomik olarak evet iyi bir telefon fakat içerik olarak 13 le çokta farklı değil ha ben yurtdışında olduğumdan burada uygun fiyatlar ama tr de gereksiz bence
Bence çok gereksiz 🤦♀️ şu an paran fazla geliyorsa vereceğin parayı okumak isteyen gençlere bağışlayabilirsin daha mantıklı 🤔
Telefonu satsam dershane parası etmiyor öyle bir çağ
Bana hiç mantıklı gelmiyor. Şu an allayı düşüneceğim model 13 modelleri olur
Üst modele geçmen için geçerli bir nedenin varsa mantıklı.
Yoksa eğer gereksiz.
12 de alsan bi fark yok, insanları aptal yerine koyuyorlar aynı malı ısıtıp ısıtıp sunuyorlar sizde biz apta kız diye alıyosunuz
Eğer ki maddi bir sıkıntın yoksa neden olmasın hayata bir kere geliyoruz
13 promax kullanıyorum gerek yok bizim milletimiz seviyor böyle boş abartmayı
Elindekini satarsan geçebilirsin
O zaman değmez
Çok büyük fark yok çünkü para harcadığına değmez o kadar
Kesinlikle değmez elindekini satıp üzerine koyarak alacaksan değer ama sıfırdan o kadar para ödemek doğru değğl
çok büyütüyorsunuz gözde bu markayı
Telefonun bozulmadıysa mantısız
Hiç düşünme direk geç yılbaşından sonra alamazsın;
Mantıklı değil çok pahalı çünkü
Varsa paran 15 pro max da olur
iphone a o kadar para vermek mantıksız
abi bırak allah aşkına ya. ne yapıyorsun iphone ile? mesaj at fotoğraf çek internette takıl. bunları hepsi yapıyor zaten. ne alternatifi
kusura bakma ama her telefonla pc ye ve watch a bağlanabiliyorsun.
15 lerin arka cam çok kırılgan mış
Ben elmacı değilim ! Hayatımda kullanmadım , bugün bir video gördüm deneme yapmışlar ve çatlıyordu, yoksa benim umrumda değil.!
ikinci eli para ederken değişmek gerekiyor bence
Ben şu an 12 almanın peşindeyim 😄
Knk fransa iphone 12 yi satistan kaldirdi cok radyasyon saciyomus 12 . Arastir oyle al derim. Bu yorumu okuduktan snra pas gecemedim. Benden ciksin da sonra aliyosan al. Arastir da ilk once
Mantıklı değil hepsi aynı birbirine benziyor
Mantıklı bence arada farklar var.
Yani bence ufak değil; 48 mp. kamera, ekran ve yüzen ada, usb-c portu vs. büyük değişiklikler. Ama 13 Pro da hâlen idare edebilecek bir cihaz. Biraz da merak meselesi.
Arızalıymış boş ver.16 yı bekle.
15 te telefonun tüm yüzeyinin aşırı ısınma sorunu firmaca kabul edilmiş sanırım yenilenecekmiş 🙄
Mantıklı değil bence 16’yı bekleyin.
Bence pek mantıklı değil. Bu arada siteye pek giremiyorum diye beni takipten çıkmışsın.
Bence gereksiz ama kişisel bir şey bu
Ben 14 pro dan 15 pro max e geçtim kişiden kişiye göre değişir
Ben sonuna androidçiyim bence iPhone 16 yı bekle
13 Pro ile devam
Parası olan için evet ama onda da akıl yok
Sen zenginmisen
Doru
Mantıklı değil bana göre..
Israf haramdır
Değil..
O kadar paraya yazık. heleki sadece vergi oderken
Paran varsa geç