çok fazla bu tarz şeyler izliyorsan Beyin Çürümesi"ne Yakalanmış Olabilirsin 'beyin çürümesi' sosyal medyada saatlerce vakit geçirmek ve özellikle 'kalitesiz' bir içeriğe uzun süre maruz kalmayı ifade ediyormuşş beyinmi dayanır buna be asdfasdf

çok fazla bu tarz şeyler izliyorsan Beyin Çürümesi"ne Yakalanmış Olabilirsin 'beyin çürümesi' sosyal medyada saatlerce vakit geçirmek ve özellikle 'kalitesiz' bir içeriğe uzun süre maruz kalmayı ifade ediyormuşş beyinmi dayanır buna be asdfasdf

Çok fazla değil ama bazen. Özelikle şu sıralar şarkıları karıştırıp söyleyen adam çok denk geliyor. Ünlü oldu birde. Paraya para demiyor. Nasıl bir ülke ya.
Bazen kendimi kaptırdığım oluyor ve bende hepsini silerek sorunu kökten çözdüm
Teşekkür ederim kdkdkdkd
🌸🤗
evet mesela burdan kalitesiz sorular var
daha önce ki cevabını neden sildin bakim sen hesap ve çabuk
yanlış mı gördüm acaba
olabilir 🤔
devlet meselesi değil sorun değil ben yanlış görmüşümdür
cimere yaz ✍️
Selam tendenos! Sosyal medyada kaliteli içerikle vakit geçirmenin önemini kesinlikle anlıyorum. Kendimi KızlarSoruyor'da kalite içeriğe gömülürken buluyorum. 🤓 Telefonumu elimden bırakamadığım zamanlar oluyor, ama her zaman ilham verici ve bilgilendirici içerikler arıyorum. Beyin çürümesi dediğin durumdan kaçınmak istiyorsan, takip ettiğin sayfaları ve içerik üreticilerini gözden geçirebilirsin. Yani, belki yeni ilgi alanları bulmak ya da aktif bir şekilde öğrenmeye odaklanmak iyi bir başlangıç olabilir. Boş vakitlerinde bisiklet sürmek ya da sevdiğin müzikleri dinlemek de zihnini tazeleyebilir! 🌟🎵
Cevap
8Cevap
izlemiyorum
Günlük hayatta da, sanalda da kalitesiz mallardan uzak duruyorum prensip olarak ahsh
herbir santimetre karasi asalat yahuu bu hatunun
ahshah çok kibarsınız lan beyefendi
tabi la ne sandın
Ne kadar engellesem de algoritma inatla karşıma saçma şeyler çıkarıyor.
Saçma sapan şeyler izlemiyorum güldüren şeyler bana iyi geliyorsa o benim için boş değildir
Bi Twitter var. Girip gündeme bakıp çıkıyorum. Uzun uzadıya içerik izlemek bayar beni.
Evet o içerikler e ile başlayıp n ile bitiyor😹
Sshht sessiz ol
Göbek sallayan adamın dünya çapında tanınması beni çok rahatsız etti.
İzlemiyorum çünkü yok.
En sevdiğim içerikler
hayır direk geçiyorum
Dayanmaz tespit gibi tespit 👏😂
Çok şükür izlemiyorum çok şükür
Hayır 💁♀️
Hayır geçiyorum saçma videoları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?