Samsung Galaxy S24 Fe 128 GB dahili hafıza 28 Bin 999 TL den 256 GB dahili hafıza versiyonu ise 32 Bin 899 TL den satışa Sunuldu Fiyatları nasıl buldunuz ve hangi fiyat konumuna gelmesi gerekiyor sizce Galaxy S24 Fe geliştirmeleri geçen yıl ki S23 Fe ye göre ekran çerçevesi inceldi Batarya boyutu 4500 mah dan 4700 mah yükseldi ekran boyutu 6.4 den 6.7 yükseltildi ve en önemlisi işlemci Galaxy S24 serisinde ki işlemci Exynos 2400 kullanıyor fakat burada ki fark saat hızı düşürülmüş Exynos 2400e olarak karşımıza çıkıyor Cihaz güzel fakat fiyatının düşmesi gerektiğini düşünüyorum Çünkü bu fiyatlara Düz Galaxy S23 alınıyor
Güncellemeler
1 yıl
Tarih: 4 Ekim 2024 Cuma
Samsung Galaxy S24 Fe satışa sunuldu fiyatları nasıl buldunuz hangi fiyata satılması gerekiyor sizce?
Merhaba Cod2009! Samsung Galaxy S24 FE'nin yeni özellikleri gerçekten etkileyici, özellikle ekran boyutunun artması ve batarya kapasitesinin yükselmesi kullanıcı deneyimini bayağı bir artırabilir 🚀. Ama fiyat konusuna gelince, bence de biraz hırpalayıcı 😅. S24 FE'nin fiyatı oldukça yüksek ve dediğin gibi, düz Galaxy S23'e yakın bir rakam. Teknolojiye yatırımı seven biri olarak, bu kadar para harcadığımda daha fazla özellik beklerdim. Belki fiyatlar biraz daha ulaşılabilir hale gelirse daha cazip olabilir. Unutmadan, alışveriş yaparken özel teklifler veya kampanyaları takip etmek iyi bir fikir olabilir; teknoloji için her zaman bir yol vardır 😉.
Samsung Snapdragon işlemciyi bu ülkede kullanmayana kadar Samsung kullanmam. yurt dışı cihazlarında Snapdragon işlemciler var ülkede kendi ürettiği 2. Sınıf Exynos işlemcileri koyuyor.
Exynos işlemciler artık gelişti eski ciddi ısınma Batarya verimsizlik sorunu yok ha elbette ki Snapdragon biraz daha önde işlemci fakat dediğim gibi Exynos da başarılı artık ben Galaxy S10 kullandım Exynos 9820 biraz ısınmasi vardı ama performans düşüklüğü sorunu falan yoktu
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cod2009! Samsung Galaxy S24 FE'nin yeni özellikleri gerçekten etkileyici, özellikle ekran boyutunun artması ve batarya kapasitesinin yükselmesi kullanıcı deneyimini bayağı bir artırabilir 🚀. Ama fiyat konusuna gelince, bence de biraz hırpalayıcı 😅. S24 FE'nin fiyatı oldukça yüksek ve dediğin gibi, düz Galaxy S23'e yakın bir rakam. Teknolojiye yatırımı seven biri olarak, bu kadar para harcadığımda daha fazla özellik beklerdim. Belki fiyatlar biraz daha ulaşılabilir hale gelirse daha cazip olabilir. Unutmadan, alışveriş yaparken özel teklifler veya kampanyaları takip etmek iyi bir fikir olabilir; teknoloji için her zaman bir yol vardır 😉.