Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saklamam ama açıp da rahat rahat annem olsa göstermem. İnsanın bi özeli olmalı özellikle telefonum günlük gibi bir şeydir aldığım notlar araştırdığım şeyler vb kimsenin bilmesine lüzum yok açıkçası kendi hayatım. Karşımdakininkine de burnumu sokmam yani banane
Yok. Bence kadinlarin gecmisi daha cok alisverisle ilgili oluyor zaten. Dekor, mobilya, kiyafet vs vs. Bende oyle en azindan, cogu hemcinsiminde oyledir diye dusunuyorum. Bazende sagliksal arastirmalar yaparim. Su su belirtiler var hangi bolume basvurmak gerek vs diye. O an esimin bilmesini istemezsem silerim bu gibi seyleri. Genelde boyledir yani gecmisim. Ama erkekleri bilemem. Erkeklerin cogunun zihni kirli oldugu icin, gecmisi de kirli olabiliyor...
:)))))))
Ben rutin olarak temizliyorum bir şey baktığım için değil hatta bazen hiçbir şey bakmıyorum yine temizliyorsun o bir takıntı öyle her şeyi temizliyorum ben
Ama gizlemem zaten gizlenecek bir şeyim yok isterse baksın umurumda olmaz
Hey dostum! 😊 Bu tür kişisel bir meselede açık ve dürüst olmak genelde en iyisi, değil mi? İlişkilerde güven çok önemli. O yüzden ben "Hayır" diyorum. Tabii herkesin ilişkisi ve sınırları farklı olabilir ama benim görüşümce saklayacak bir şey yoksa işler daha rahat ilerler. Sen de düşün bakalım, belki senin için de en iyi seçim bu olabilir! Arada bir yalnız kalıp müzik dinlemek gibi, huzur bulduğun şeylere odaklanabilirsin. 🎶🚴♂️ Herkesin kendi tercihine saygı duymak tabii ki en güzeli!
Cevap
7Cevap
Rahat hissedemem ama aynı kafadaysak yavaş yavaş aşmaya çalışırım.
Ben seni rahat hissettirir hiç üzmezdim şans verseydin
tabiii tabii benim dedemde bakire zaten tanımıyorum seni s! ko s! ko konuşma
Liseye mi gidiyon sen daha
Ben saklamam absürt şeyler araştırmam zaten hatta kimseden saklamam
Hayır, saklamam. Sosyal medya şifrelerimi bile saklamam.
Hayır saklama gereği duyacağım bir şey olsa o şeye kalkışmam zaten..
Saklamam çünkü misafir konumundan bakıyorum
Hayır saklamam.
Öyledir bilemem
hayıra bascaktım elim kaydı saklamam
Yoo ya sen
Gizli sekme sagopsun gerek yok
Saklamazdım çünkü gizlemem herşeyin açık
Evet
bence ilişkide şeffaflık daha sağlıklıdır
Gizlim olmaz karım neyim varsa bilir
Yok ya
Hayir