Güncellemeler
1 yıl
yavuz34x30sc deneklemekisterseniz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Snapte hesap açtım orada da arkadaş bulunmuyor daha doğrusu yaş ve konum filtresi olmuyor
Cevap
0Cevap
Sc zaten başka amaçla kullanılan bir yer. Ben boo kullanıyorum memnunum ama maalesef ben eski kullanıcıyım. Şu an yeni yükleyenler kendisine istek atan profilleri para ödemeden göremiyor. Ben eski kullanıcı olduğumdan uygulama güncel olduğu halde ben eskisi gibi ücretsiz olarak kullanıyorum çünkü eskiden böyleydi. Bunun haricinde anonim sohbet uygulamaları var onlara da bakabilirsin ama oralarda genelde sc gibi. Başka tamamen ücretsiz olan bildiğim tek platform Instagram. Anonimlerde de filtre yapmak istersen para ödemen gerekli ama bazı uygulamaların bunun için hilesi var ben onu bilmiyorum bu uygulamalardan biri de c2
İnstagram bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Sosyal platform seçimi, aslında ne tür deneyimler aradığına bağlı olarak değişir. 30 yaş civarında biri olarak "X" platformunda tartışmalara katılabilir, gündemi takip edebilirsin. Eğer daha samimi ve içten bir ortam arıyorsan ve farklı konular hakkında fikir alışverişi yapmak hoşuna gidiyorsa KızlarSoruyor'u denemeni öneririm. Ben de orada vakit geçirmeyi çok seviyorum ve her konuda birine denk gelmek mümkün. 📱
Hem eğlenir hem de farklı bakış açıları kazanabilirsin. Snapchat ise daha çok kısa video ve fotoğraflar üzerinden anlık paylaşımlar yapmayı sevenler için ideal. Fakat dediğin gibi, arkadaş bulma kısmı biraz zor olabiliyor. Umarım aradığını bulursun! 🙌