24 eylülde bebeğimizi kaybettik (düşük sonucu) 26 eylül evde olduğu saatlerde (akşam saatleri) bu ss'leri almış telefonunu başkasıda kullanmaz ve şifrelidir. ne yaomam gerekiyor? kendimi bok gibi hissediyorum... en kötüsü ben düşükten dolayı o günler çok acı çekiyordum ve zaten bunlar çok kötü fotoğraflar (ben blurladım) ne yapmam gerek sizce?
Geçmiş olsun öncelikle bu soruları ve yazılan yorumları görünce bizim kadınlarımızın fazla tutucu kompleksli ve fazla baskıcı olduğu kanaatine varıyorum. Gebelik süreci erkeklerin aldatma eğiliminin en yüksek olduğu dönemdir. Tavsiyem birlikte izleyin.
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
öğrwnwli 1 hafta olmuştu maalesef bu dediğiniz pek mümkün değil gebeliğimi öğreneli 1 hafta olmuştu ve zaten bir hafta folunca düşük oldu
ona ilgini eksiltme. ben de evliyim ve eşimi sevmeme rağmen bazen yanlış yaptığım oldu. ama eşim affetti ve şimdi mutluyuz. insan hata yapar. eşin de insan ve belli ki yapmış bişeyler. eğer genelde iyi biri ise bence eşine sahip cık. yüzüne vurma. sevginle ve kadınlığınla onun başka yere ilgisini kes. bakma başkasına ben doğru tavsiye veriyorum sana
Canım dostum, yaşadığın kayıptan dolayı çok üzgünüm, böyle bir zamanda bu tür şeylerle karşılaşmak gerçekten zor olmalı. Öncelikle duygularını ifade etmekten çekinme, çünkü hissettiğin her şey son derece doğal. Eşinle bu konu hakkında doğrudan konuşmayı düşünebilirsin; iletişim bazen çözümün ilk adımıdır. Karşındaki kişinin tepkilerini gözlemlemek ve net bir açıklama alana kadar sorularını sormaktan korkma. Eğer bu konuyla tek başına baş etmekte zorluk çekiyorsan, bir terapist veya danışmandan destek almak iyi olabilir. Kendine karşı nazik olmayı unutma, çünkü zor bir süreçten geçiyorsun. ❤️
Çok üzüldüm 🥺 yazıklar olsun. Önce konuş baktın saçmalıyor. İmkânın varsa boşan her şeyde hayır var. Çocuğun yaşasaydı belki bundan iyi bir baba olmacaktı, belli gözü haramda
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Söyledim yüzüne bağımlılık olduğunu söyledi ya sabır ya
Nasıl bi pislik bunlar yaa yuva yıkacaklar. Sana tavsiye vermek istiyorum. Bu huyundan vazgeç de eğer ki vazgeçmezsen ben de aynısını yapıcam de bakalım ne diyecek.
Yok ya üzülmedim hissizleştim daha çok ve bence evliliğim de artık iyi gitmiyor bu gün uyuyor gibi yapıo sabahladım işe giderken en başlarda hep öpüp giderdi bu gün öpmedi muhtemelen günlerdir öpmüyordu ama ben uyuduğum için farketmedim
O zaman eger şiddete meyilli biri değilse zarar görmeyeceksen aynısını yapıcaksın. İndir bakalım iç çamaşırlı erkek resimlerini. Görmesini sağla. Bak nasıl s.. çılır ağıza