Whatsapp kullanmayan, tuşlu telefon filan kullanmayı tercih eden, stalk edebileceğiniz hiçbir şeyi yok veya normalin üstünde teknoloji kullanıcısı. Sizce bu bir sorun mu?

Whatsapp kullanmayan, tuşlu telefon filan kullanmayı tercih eden, stalk edebileceğiniz hiçbir şeyi yok veya normalin üstünde teknoloji kullanıcısı. Sizce bu bir sorun mu?

Maddi durumu elverişli değil diye Android telefon alamayan biri maddi durumu elverişli değilken sevgili yapması anlagıila karşılanabilir de maddi durumu yetersiz kendi evlenmesi çocuk yapması bunlar sıkıntı olur. Maddi durumu olmayabilir bu normal bir şey fakat sevgili ol sevgili ol nereye kadar? İlla ki devreye evlilik girecek. Tam tersi durumda telefonu elinden düşürmeyen bi flört beni rahatsız ediyor ya habire o telefona bakıp durunca kafasında parçalayasım geliyor o telefonu.
Yazmak çok sıkıcı anlatamamışım 😂😂
Bi'de konuşabilsem neler neler anlatacam da 😂
Hahaha umarım ses kaydı gönderme opsiyonu olur
İyi olur o ya 😂
Sevgilimi zaten stalk yapmam, 3 senedir sevgiliyiz sevgili olduktan sonra bir kere açıp bu çocuk kimi takip ediyor diye bakma gereği duymadım, ya da bu çocuk kimi beğenmiş diye bakma gereği duymadım... önüne geleni takip eden ve beğenen birisiyle olmam zaten.
görüşünüz çok hoş
Merhaba,
Teknoloji önemli, takip etmek lazım, tıp gelişiyor her an! 😅
Ancak birlikte iken yanyana iken hepsinin canı cehenneme!
Teknolojinin sohbeti öldürmesine izin vermemeliyiz! 😅
Çok güzel görüş ya
Teşekkür ederim hocam profiliniz kadar güzel değil maşaAllah 😅aslan gibisin valla
Senin gönlün güzel olduğu için, gördüğün de güzel geliyor
Teşekkür ederim karşılıklı bu da sizin güzelliğiniz 🌸
Mutlu akşamlar diliyorum 🫡
Olmaz , anladığım kadarıyla ki iyi anlarım ben yardımcı olurum
Cevap
3Cevap
sorun değildir benim için.
Bu biraz insana gizemli geliyor açıkçası neden? Neden diye merak ederim. Gerçekten sosyal medyanın sahteliğinden uzak durmak içinse saygı duyarım ama başka amaçları varsa o kötü işte.
Ne gibi amaçları olabilir ki
Allah belasini versin sevgilimin elinde patlasin insallah telefonu
Umarım patlar 😅
😭😭😭😭
Sorun etmez herkes ıstedıgını kullanır bu bır dert degıldır !!
Bana göre sorun. Bu devirde tuşlu telefon mu kaldı. Sosyal medya kullanmasın zaten. Sorun etmem
Tuşlu kullanan erkek>>>>>
Vaay o derece hi
İlk tarif ettiğin insanla evlenirim
Abartı görüş bence
Senin görüşün
Ayarinda kullansın Ne fazla ne az
Uzaksa mükemmel aradığım o tip
Öyle birini bulsam nikahi basarim direk
Çok ilgilenen birisiyle mi
Her dk Story atıyorsan sevgilim olamaz
Süper insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?