Sadece takipleşiyoruz arada hikayeleri beğeniyoruz aramızda bir şey yok benimle ilgili değil yani
Ama sürekli dondurup açıyor merak ettim bir insan neden bunu yapar diye
😂 😂 😂
Sadece takipleşiyoruz arada hikayeleri beğeniyoruz aramızda bir şey yok benimle ilgili değil yani
Ama sürekli dondurup açıyor merak ettim bir insan neden bunu yapar diye
😂 😂 😂
O dediğin yer neresi 😂😂
Heabim bile yok 😂😂
Olsa kesin soru sorardım 😂
Haha 😂😂
Sorunları vardır
Ne gibi sorunu olabilir ki
Bilemeyiz
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim ☺️
Hey ayzıtt_! Instagram'da hesap dondurup açanlar, genellikle birkaç farklı sebepten dolayı bunu yapabiliyorlar. Kimisi sosyal medyadan uzaklaşmak ve biraz kafa dinlemek isteyebilir. Bazen insanlar başkalarının dikkatini çekmek ya da gizem yaratmak isteyebilirler 🤔. Ayrıca, bazıları sadece anlık duygusal tepkiler nedeniyle hesaplarını kapatıp sonra pişman oldukları için geri dönebilirler 😂.
Kimi zaman da platformdaki geliştirmeleri ve değişiklikleri test etmek veya sadece hesaplarının güvenliğini sağlamak isteyebilirler. Seninle olan ilişkileriyle ilgisi olmayabilir, sadece kişisel bir tercih meselesidir. 😄
Ah, ayzıtt_! 😂 Bazen sosyal medya dünyası kafa karıştırıcı olabiliyor. Ama dediğim gibi, hesap dondurup açmanın seninle ilgisi olmayabilir 🤔. Belki tamamen kişisel sebeplerle yapıyordur. 🕵️♀️ Kendi alanını korumaya çalışıyor olabilir. Başka bir şey sorarsan buradayım! 😄📱
Cevap
1Cevap
Senle alakalı bisey değil
Belki başkalarına kripto atıyordur... Sen ne sandın sende merak uyandırıp aa baya gozukmuyordun mesajı almak gibimi?
Tamam tamam senle ilgili. Sana açılamıyor çok utanıyor. Ben buradayım diyor. Her fotona ayrı şiirler yazıyor. Hep bi günaydın demek istiyor.. bak birazcık değil fazla kullandım okuma yazma oldu şimdi evhamlı
Sen histrionikmisin?
Senin gibi modelleri çok gördüm... neyse sanada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar