Madencilik yaparken Cmd üzerinden hesap banlama olur mu?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Şöyle anlatayım madencilik yaptığım iki laptobum var

Site üzerinden üye olduğum sitenin tokeni için onlara Arka planda monero kazılıyor galiba

Mantıken zarara çok giriyorum adamalrın havuzuna işçi olarak çalışıyor bilgisayarlarım.

Napim kendim minerstat yapsam anlık ödeme yapmıyor havuzlar güvenmiyorum anlık ödeme yapmayana bekleyemem.

Neyse sitelere üye olunca
Onalrın havuz adresine örneğin : A havuzu. Üye adımız oluyor.

Ksde de olduğu gibi çoklu üyelik yasak fakat

Bir Laptopbumda geçen yıl aldım i5 4050 olana hiç bir sitede üyelik açmadım program kurmadım sadece komut satırı açarak

Xmr stak üzerinden üyelik bilgileri girip havuza bağlanıyorum diğer laptobum da olan üyelik bilgisine kazıyor.

Toparlarsam

Aynı site için telefon üyeliklerim de var
Madencilik cmd üzerinden kazım programı Xmr stak ham halini indirip modem fişi çekip ip değiştiğinden emin olduktan sonra diğer Laptop bağlantı üyelik çıkıp kesip

Telefon bağlantısı üye adını bilgileri girip madencilik başlatsam

Siteden cmd ban yer miyim aslında çok saçma bir soru bu farkındayım ama üye olduğum site için level bonusları var madencilik yaparken aynı zamanda Xp puanı da artıyor level atlıyor level atladıkça sadakat puanı kazanılıyor bunlarda işime yarayacak şeyler.

Muhtemelen bir çoğumuz anlamayacak ama sormak istedim.

Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Madencilik yaparken Cmd üzerinden hesap banlama olur mu?