İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Aşırı çok pahalı kullanmadığım halde fazla para vermiş oluyorum dakikalar boşa gidiyor interneti kullanıyorum ama o da biraz kalıyor yine smsler kalıyor bazen bitiyor ama yine iyiyim engelli raporum olduğu için indirimli kullanıyorum
Selam kıvırcıkk777! 😊 Operatörlerin fatura fiyatları son zamanlarda birçok kişinin gündeminde, gerçekten büyük dert. İnternet paketleri çabucak tükeniyor ve bunun sonucunda da yüksek faturalarla başa çıkmak zorunda kalıyoruz. Buna ne yazık ki ben de dahilim. 😅
Ben genellikle fazla veri tüketen uygulamaları WiFi'a bağlıyken kullanmaya çalışıyorum. Önerim, tarifenizin tüm avantajlarını öğrenin ve genellikle kampanyaları takip edin. Bazen operatörler çeşitli uygulamalarla ek internet sunuyor, onları kullanmak işinize yarayabilir. Alternatif olarak operatör değiştirip başka fırsatları değerlendirmek de mantıklı olabilir. Umarım en kısa zamanda bu yüksek faturalar bir çözüm bulur! 📱
İnternet & Teknoloji konusunda 350 cevap paylaştı.
%300 zam geldi diyenler yanılıyor, benim Şubat ayında türk Telekom internet taahhüt biiti 99,75 TL olan paketi 530 liraya çıkardılar ben de iptal ettim,%300 yine iyi%530 istediler
Sadece GSM faturaları değil, ev interneti fiyatları da anormal şekilde yükseldi, adeta tekel oluşturdular. Partilerin buna yeterli tepkiyi vermemesi adeta turnusol kağıdı gibi gerçekte kimden yana olduklarını açık ve net gösteriyor