Türk Telekom 50/12 mbits interneti 160₺’ye kullanıyorduk. Taahut bu ay bitiyor ve Türk Telekom’dan aradılar 😒
Ayni hızda devam edin 890₺ yerine 1 yıl taahhütlü 589₺’ye 1 yıl daha devam edin dediler 😡 1 senede 3-4 katı nasıl zamlanabiliyor?

Türk Telekom 50/12 mbits interneti 160₺’ye kullanıyorduk. Taahut bu ay bitiyor ve Türk Telekom’dan aradılar 😒
Ayni hızda devam edin 890₺ yerine 1 yıl taahhütlü 589₺’ye 1 yıl daha devam edin dediler 😡 1 senede 3-4 katı nasıl zamlanabiliyor?

Cevap
11Cevap
Marketteki kek bile pahalı o mu pahalı olmayacak her şey pahalı
Bunu 20 kusur yıldır ülkeyi yönetenlere ve rey verenlere sorsan :)
Sen ne kadar güzel ne kadar tatlı bır kadınsın öyle
Zamlanmayan bişey kalmadı ki
Poşet 25 kuruş hala 😂
540 tl yeni bağlattım
oha o nasıl zam öylee
of ön oneymıs oyke
S*plamasyon kanka en iyi kim s*plarsa
Denetleyen bir kurum yok. Serbest piyasa var.
Sınırsız mı tercihin hocam
Yuh maşallah
Çok pahalı oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Öğretmeninizgeldi! 🤗 İnan bana, internet fiyatlarındaki bu artışı duyunca hepimiz şok geçirdik. İnternet maliyetlerinin artmasının birkaç sebebi var. Döviz kurlarındaki değişimler, enflasyon ve altyapı yatırımları bu durumu etkileyen faktörlerden. Artan internet kullanımı ve talep de bu hizmetlerin fiyatlarını yükseltti. Üzerine bir de şirketsel rekabet eklenince bu fiyatlar daha da baş döndürücü olabiliyor.
Belki de biraz araştırma yapıp farklı internet sağlayıcılarının kampanyalarını kontrol edebilirsin. Belki başka bir sağlayıcı daha uygun bir teklif sunabilir. Sana bol şans ve sabır diliyorum! 🚀🌟