İnternetten tanıştığım kişi ile aşk yaşayabilirmiyim?

Onunla internetten tanıştık uzun süredir konuşuyoruz ama ben Erzurum'dayım o İzmir'de onu seviyorum ama daha hiç buluşmadık onu seviyorum ancak içimde sürekli garip bir his oluyor sanki ondan kopmak istiyorum ama onu çok seviyorum ondan kopmak istememin sebebi ise hem internetten tanışınca olan güvensizlik onu seviyorum ama onu görmeden ve dokunmadan çok zor oluyor onu üzmek istemediğim için bir şey diyemiyorum çünkü onu çok seviyorum ama o güvensizlik ve kendimden emin olamamak çok zor ben ilk defa birine karşı bir şey hissettim onun eski ilişkileri olmuş belki normaldir bilmiyorum ilk defa deneyim ediyorum çok garip bir durum 2 yıl sonra İzmir'e taşınıcam ama 2 yıl boyunca bu eziyeti çekmek çok zor bir şey olucak ne yapmalıyım bilmiyorum onuda üzmek istemiyorum ama onu düşünmeden duramıyorum beni aldatır mı bilemiyorum geçenlerde dm sinin bir ss ini attı ve konuştuğu kişilerin arasında sadece 1 tane erkek vardı ve bu güvensizliğin artmasının asıl sebebide aslında geçenlerde yaşadığım bir olay, bana biryere gidiceği için bir süre yazamıyıcağını söylemişti ama hemen geliceğinide söylemişti 20 30 dakika sonra yazdım ve cevap vermedi sonra biraz daha yazdım aradan 1 saat geçti ve bişey yazmamıştı sonradan yazdı ve bana dışarı gitmekten vazgeçtiğini söyledi ve asılnda o sürede evdeymiş sonra bana bir arkadaşıyla olan yazışmayı attı konuştuğu arkadaşı kızdı yani o süre boyunca muhtemelen benim mesajlarımı görmezden gelip o kızla konuştu, konuşmamışta olabilir ama bu durum beni yiyip bitiriyor ve çok rahatsız oluyorum daha önce böyle şeyler yaşayanlar varsa deneyimlerinden bilgi verebilirler mi?

İnternetten tanıştığım kişi ile aşk yaşayabilirmiyim?