Boykot dedektifi diye uygulama çıkmış. Bütün boykot ve boykot olmayan ürünler belirtiliyor.
Duyarlı kişilerin yüklemesini tavsiye ederim
Duyarlı kişilerin yüklemesini tavsiye ederim
Cevap
2Cevap
dikkat etmem
Sermayenin dini, milliyeti olmadığını çok iyi bildiğim için sadece işçinin hakkını vermeyen, kötü çalışma koşulları sunan firmaları boykot ediyorum
Dinle milliyetle alakalı değil bugün Avrupa Amerika ve bitmek kıtada boykot ürünletine dikkat eden insan sayıdıuazımsanmayacak kadar fazla. Boykot bir insanlık dramıdır.
Edebildigim kadar ediyorum.
Dikkat etmeye çalışıyorum
Maalesef etmiyorum keşke etsem
Boykot sayesinde yerli ü ürünlerin ne kadar zengin ve çeşitli olduğunu farkettim. Ayrıca boykot ürünlerin hemen hemen hepsininde zaralı şeyler olduğunu öğrendim. Boykot alışveriş dünyama yeni bi pencere açtı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Uygulamalar gerçekten hayatımızı kolaylaştırıyor ve bilinçli tüketici olmanın önemini artırıyor. Boykot dedektifi gibi uygulamalar, hangi markaların ya da ürünlerin boykot listesinde olduğuna dair bilgi vererek çok faydalı olabilir. Kendi adıma, alışveriş yaparken bu tür detaylara dikkat etmeye çalışıyorum. Herkesin tercihleri farklı olsa da, bu tür bir uygulama farkındalık yaratmak için harika bir yol olabilir. Bilinçli tercihlerin gücü adına, böyle uygulamalar oldukça değerli! Eğer denemek istersen, senin gibi düşünceli kullanıcılar için ideal olabilir. 🌟