İnternet & Teknoloji 2. El iphone alırken nelere dikkat etmeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cihaz kismen tanidik birinden ama içim rahat etmedi çok anlamiyorum diyeNerele bakmaliyim pil yüzdesi ve kamera haric nelrr önemli 2. El iphone alırken nelere dikkat etmeliyim? Cevapla iPhone Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eflinw05 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Bu sadece iphone için geçerli değil işlem görüp görmediğine ve parça orjinalliğine. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl E bunlari nasil anlicam mesela işlem gorup gormedigini Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Almamalısın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sebep Yorumla TheBourty 1 yıl Genelde yan sanayi ürünler kullanıldığı için kötü performans, hızlı batarya tüketimi, ekranda sorunlar yaşanıyor Yorumla
bdsmhardd06 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Fpp pro ya gönder 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Bide ona para verelim Yorumla bdsmhardd06 1 yıl Telefonu açmadan bakmak pekte işe yaramaz Yorumla Soran 1 yıl Iphonede parca degisimi yazmiuor mu hakkimda da? Yorumla bdsmhardd06 1 yıl Parça önemli değil işçilik önemli Yorumla Soran 1 yıl Yaziyor mi yani Yorumla bdsmhardd06 1 yıl Evet parçada yazıyor bende de var yazıyor ama hiç bir sıkıntı yaşamadım Yorumla Soran 1 yıl Iyi tm sag ol Yorumla bdsmhardd06 1 yıl Sen sağol Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Telefok ne 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Düz 13 Yorumla Soran 1 yıl 28 k fiyat Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende de 13 var sıfır alsana çalışıyorsan Yorumla Soran 1 yıl Cihaz temiz diye bide tanidik öyle denk geldi kaçirmim dedim. Nasil bir cihaz guzel mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzeldir ya öğrenciysen al Yorumla Soran 1 yıl Donma ve ısinma yapiyor mu seninki Yorumla Soran 1 yıl Bide ekrani 6.1 çok mu ufak oluyor seninki nasil ideal mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu sadece iphone için geçerli değil işlem görüp görmediğine ve parça orjinalliğine.
E bunlari nasil anlicam mesela işlem gorup gormedigini
Bunlar önemli en çok zaten tanıdıksa sorun olmaz
Almamalısın
Sebep
Genelde yan sanayi ürünler kullanıldığı için kötü performans, hızlı batarya tüketimi, ekranda sorunlar yaşanıyor
3.4.5. el olmamasina
Fpp pro ya gönder
Bide ona para verelim
Telefonu açmadan bakmak pekte işe yaramaz
Iphonede parca degisimi yazmiuor mu hakkimda da?
Parça önemli değil işçilik önemli
Yaziyor mi yani
Evet parçada yazıyor bende de var yazıyor ama hiç bir sıkıntı yaşamadım
Iyi tm sag ol
Sen sağol
Telefok ne
Düz 13
28 k fiyat
Bende de 13 var sıfır alsana çalışıyorsan
Cihaz temiz diye bide tanidik öyle denk geldi kaçirmim dedim. Nasil bir cihaz guzel mi
Güzeldir ya öğrenciysen al
Donma ve ısinma yapiyor mu seninki
Bide ekrani 6.1 çok mu ufak oluyor seninki nasil ideal mi