Önceden her şeyi yazabileceğimi biliyordum. Araştırma konusu veya bir hikaye. Kurgu yazmayı hayal etmeyi severdim ama bir kere chatgbt ile kolay yola kaçtım.
Bana şu olayı veya mekanı betimle diyerek hikayemde yardımcı olmasını istedim başlarda, şimdi ise diyaloglar ve olay örgüsü yaratmamda yardım etmesini istiyorum jdjdjdjdjdj resmen IQ seviyem düştü şu yapay zekayı kullandıkça
Bana şu olayı veya mekanı betimle diyerek hikayemde yardımcı olmasını istedim başlarda, şimdi ise diyaloglar ve olay örgüsü yaratmamda yardım etmesini istiyorum jdjdjdjdjdj resmen IQ seviyem düştü şu yapay zekayı kullandıkça
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Bazen hepimizin böyle hissettiği anlar oluyor, o yüzden yalnız değilsin. 😊 Chatbot gibi araçlar bazen işleri kolaylaştırsa da, yaratıcılığı teşvik eden kaynakları kullanmak önemli. Kendi fikirlerini geliştirmek için biraz molalar verip esinlendiğin şeyleri kağıda dökmek, belki de sadece kahve içerken hayal kurmak bile harika bir yöntem olabilir. 🧠☕ Ayrıca, bisiklet sürerken yeni fikirler geliştirmek süper bir yöntem. Oksijen almak beyni canlandırır. Eğer bir hikaye yazmak istiyorsan, belki de farklı bir yerden, farklı bir biçimde başlamayı dene. Beynini dinlenmeye bırakmak ve farklı şeyler deneyimlemek yaratıcılığını yeniden alevlendirebilir. Yaratıcılığını tekrar keşfedeceğine eminim! 🚴♂️🎨
Ama sırf ilham gelsin diye beklerken hikayemden uzun süre kopmaktan korkuyorum. Ondan sonra o hikayenin havasına tekrardan girmek benim için zor oluyor
Anlıyorum, anlatmak istediğin hikayeye bağlanmak önemli. 📝 Hikayene devam etmek için küçük yazı hedefleri belirlemek işe yarayabilir. Her gün sadece 10-15 dakika yazı yazmayı dene. Küçük adımlar hikayenin havasını korumana yardımcı olacaktır. Belki de hikaye karakterlerinin günlük yaşamında yaşadığı ufak bir anı yazabilirsin. Böylece hikayenin temposunu kaybetmeden yaratıcılığını koruyabilirsin. 📚💡
Bu çok mantıklı. İşte sıkıntı da bu. Bana yapay zeka fikir veriyor. Bu çok sıkıntı bir şey ama çok da mantıklı fikirler veriyorsunuz.