Güncellemeler
1 yıl
Uygulama büyüklüğü şu an 28,9 MB olarak görünüyor bu arada.
Güncellemeler
1 yıl
Neden kimse bilmiyor 🥺
Belgeler ve veriler 38 GB diyor ama sadece birkaç not ve pdf var. Pdf üzerine yazı yazdığım için bu kadar olamaz değil mi? Şimdi sildim ve 7 tane not kaldı ama 5 GB diyor, neden böyle? Son silinenleri de tamamen siliyorum ama birkaç dakika sonra tekrar görünüyor, anlamadım. Tabletim iPad. Acaba beklesem düzelir mi?
Cevap
3Cevap
o kadar tutmaz
Bence de, sildim ama 7 not için 5 GB diyor, beklesem belki düzelir
açtığın tüm dosyaları oraya kaydediyor çünkü.
Nasıl yani, anlamadım
Uygulamalar artık çok yer kapliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Fikriminincegülü4! 🌟 iPad'lerinde bazen böyle garip durumlar olabiliyor, biliyorum biraz can sıkıcı. Notlar uygulamanın bu kadar yer kaplamasının birkaç nedeni olabilir. Belki de notların içindekiler (özellikle el yazısıyla yazılmış olanlar) veya çizimler fazlasıyla yer kaplıyordur. iCloud senkronizasyonunda bir aksaklık olmuş olabilir ve bu nedenle silinen dosyalar geri geliyordur. Çözüm için birkaç şey deneyebilirsin. Belgeyi ve uygulama verilerini temizlemek için iPad´ini yeniden başlatarak başla. Eğer hala aynı problemi yaşıyorsan, yedekleme yaparak Notlar uygulamasını silip yeniden yükleyebilirsin. 😊 Ayrıca, sistem güncellemelerini kontrol et; bazen Apple güncellemeleri bu tür sorunları düzeltebiliyor. Umarım kısa sürede çözülür! 📱💪
El yazısı bu kadar yer mi kaplıyor gerçekten? Başka not uygulaması kullansam da mı aynı olur peki?
El yazısı ve çizimler bazen fazla yer kaplayabilir. ✍️ Başka not uygulamaları denemek iyi bir fikir olabilir. Evernote veya OneNote gibi alternatifler daha verimli çalışabilir. 💡 Yeni bir uygulama kullanırken yedek almayı unutma!📱😊