Reis sana bişey diyim mi öyle bi tip banada denk geldi tamam mı kafayı benle buluyo yani oyalıyor ama asıl sevdiği kişi başkasıymış engel atmış buna zamanında bir gün döner ümidiyle sürekli kapatıp açıyordu yazmış mı yazmamış mı diye en kısa sürede sen yolunu ver kızın
015 Yorumla
Soran1 yılEskiden kendisine yazdım sürekli geç yazardı sohbet kesildi sonra sürekli dondurup açıyor hesbaını acaba benden kaybaklı mı yoksa
- 1 yıl
Seni oyalıyordur net seni cepte tutuyordur aynısını bende yaşadım ona bağlanırsan senin için kötü olur uzaklaş kanka çok ciddiyim uzak olmazsan sürekli onu düşüneceksin yarın onun başına bi iş geldimi senin geleceğini senin teselli edeceğini biliyodur en iyi uzatmamak yollamak kendi iyiliğin için bunu yap ve bu kız senin başına işte açar haberin olsun seni kavgaya bile sokar
Soran1 yılBizim tanışıklığımız markete oldu kendisine o zamanlarda yazardım geç yazardı ilgisiz gibiydi sordum erkeklere duygusal anlamda iletişim kuramıyorum dedi o sırada sürekli hesabını dondurur açardı sonra iletişimiz kesildi 3 4 aydır bakıyorum sürekli sürekli kapatıp açıyor benlik değil sanki
Soran1 yılBu koz hesabını dondururken beni engelledi sandım meğersem hesbaını dondurmuş farketmemişim tekrar istek attım kabul etmedi yazdım durumu anlattım yazımı okumamış bile sürekli hesabı dondurup açıyor bazen durakta denk geliyoruz kalka göz arası bakıyor yani belli etmemeye çalışıyor ama o öyle yapınca bende çekiniyorum gidip nedeni nedir diye soramıyorum
Soran1 yılYa umrumda değilde yani bakma öyle sinsi sinsi görmüyorum sanıyor
Soran1 yılBasende bakıyorum umursamaz önüne bakar gider
Soran1 yılHoşlanıyorum
Soran1 yılKonuştum erkeklere duygusal anlamda yakınlık kuramıyorum dedi
Soran1 yılDalgamı geçiyorsun erkeğim ben
En İyi Cevaplar
1 yılAn itibariyle amaçsız insanlar olduklarını düşünüyorum. Sosyal medya bağımlısı olduklarının farkındalar ama bundan kurtulmak yerine sadece ara vermeyi tercih ediyorlar.
00 Yorumla
1 yılsosyal hayatına bakıyordur gerçek hayatına ve orada gerçekten mutludur ve odaklanması gereken şeyler vardır okul, iş, aile ve sevgilisi gibi bi ton sebep vardır o yüzden kapatiyordur canı istediğinde de açıyordur yani Mutsuz sanmayın emin olun gerçekten mutludur
31 Yorumla
Soran1 yılHaklısın çünkü kızın psikolojik bir sorunu olduğunu sanmıyorum biraz politik o sebepte vardır diyr düşünüyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Bu tür bir davranışın arkasında çeşitli sebepler olabilir. Belki bir süre sosyal medyadan uzaklaşıp kafasını dinlemek, bir tür "dijital detoks" yapmak istiyor. Bazen insanlar yaşamlarında yoğunlukla baş etmeye çalışırken sosyal medyadan biraz geri çekilmeyi tercih edebilirler. Özellikle X platformu ve Instagram gibi hızlı akan içeriklerle dolu uygulamalar, zaman zaman bunaltıcı olabiliyor. Ya da belki hesaplarındaki gizliliği önemsiyor ve sadece belirli zamanlarda aktif olmayı tercih ediyordur. 😊 Sosyal medya dünyası gerçekten çok dinamik ve kişisel tercihler bu dinamizmi daha da belirgin kılabiliyor! Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
11 Yorumla- 1 yıl
Ne zaman uyuyacaksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkararsız olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılNe bakımdan
- İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yıl- Depresyona girdiğindendir,
- İlgi çekmek için yapıyor olabilir,
- İlişkisi olduğunda donduruyordur,
- Sıkılınca veya bıkınca donduruyordur,
- İş güçle meşgulken girmediğindendir,
- Sorun eden partner veya ebeveyni vardır,
- Bırakmaya çalışıp iradesizlikten geri açıyordur.
50 Yorumla
1 yılHer şeyi kendimize yormazsak olayı daha net anlamaya başlarız. Mesela ben sıkılıyorum kapatıyorum. Aradan aylar geçiyor. Can sıkıntısına hesabı yine açıyorum bakıyorum. O sıra da hep öyle arada konuştuklarım da oluyor. Onlarla yine bir iki merhaba mı merhaba falan.. Sonra amaan diyorum kapat ya sıkıldım.
12 Yorumla
Soran1 yılHaftada 2 kere neden kapatıp açıyor
- 1 yıl
Ben bir girip bakayım ama kimse bana yazmasın, beni görmesin diye olabilir. İşsiz güçsüzdür. Çok anlam aramamak lazım. Bizi ilgilendirmiyor sonuçta. Bizimle ilgili olsa bize yazardı. Yazmıyorsa kimse bakmasın, laf etmesin, ben bakıp çıkayım diye olabilir. Sen ona takılma bence. Çünkü kendi kendine bunu bir mesele edinmeye başlıyorsun. İster istemez de onu düşünüyorsun. Sil gitsin. Bir yorumunda sana geç yazdığını yazmışsın. Öyleleriyle takılma. Karşılıksız ve adil olmayan hiç bir şeye şans verme.
Gizli Üye(25-29)1 yılYazdığın okudum şunu yazmışsın
hesbaını dondurmuş farketmemişim tekrar istek attım kabul etmedi yazdım durumu anlattım yazımı okumamış bile sürekli hesabı dondurup açıyor
Hiç mesajlara bakmayıp otistik gibi hesap açıp kapatan kızın akli dengesi yerinde değildir maIdır. Böyle zeki geriliği yaşayanlarla vakit kaybetme
010 Yorumla
Soran1 yılTeşekür ederim ilgilendiğin için aklı yerinde eminim yani felsefi olarakta güzel konuşuyor sanırım politik o sebeple
Soran1 yılKendisi bakıyor ben bakınca utanıyor sonrasında umursamıyor 😅
Cevap sahibi1 yılO zaman ilgi arıyor dikkat çekmek amacı. Sen hiç pas verme yazma bakalım kimsenin dikkatini cekemeyince ne yapacak. Verdiği sinyali karşılamayip görmezden gelirsen kafayı yer o bu hareketlerle kendini ele verir. Sen hiç oralı olma umursama. Rica ederim
Cevap sahibi1 yılAşırı Ergence hareket ediyor düşün hergun yüz yüze geliyorsunuz AA bu kişide cevap yazmış yanitlayayim demiyor gözünün içine baka baka mesajı açmıyor. Amacı dikkat çekmek. Yalvaracak değilsin istemiyorsa keyfi bilir. Kendi değerini düşürme
Soran1 yılAsla değerimi düşürmemde yaptığı etik değil güzel bi şekilde yollarımızı ayırır giderdik ne bu saçmalık 😂 teklif ettim kendisinede erkeklerle duygusal anlamda anlaşamıyorum diyordu
Cevap sahibi1 yılİstemem yan cebime koy ayakları 😂😂 Instagramda sorunlu gibi hesap açıp kapaması tamamıyla biri fark etsinde ne yapıyorsun diye sorması için. Erkeklerle duygusal anlamda anlaşamıyorum diyip niye goz kesiyor
Soran1 yılYan cebine koysun bakalım ben varıcak mıyım 😂😂
Soran1 yılPolitik biraz kendisi ama o konularında konuşmadık 😂
Cevap sahibi1 yılboş ver ya bana zeki birisi gibi gelmedi ergen gibi Instagram kapatıp açıyor 🙄
Soran1 yılAynı durumu yaşıyoruz :)
1 yılBir arkadaşm var bunu sık sık yapar. Sosyal medyada çok vakit harcamak istemiyormuş. Haftada bir filan açıp yarım saat bir saat bakıp geri donduruyormuş. Bu bana söylediği sebep: yedim mi hayır. Allah bilir niye böyle yapıyor
11 Yorumla
Soran1 yılBende anlam veremiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden böyle yapıyoruz biliyormusun? Sürekli stalkladıgımız birisi var bazen onu kontrol ediyoruz 😀😀😀😀mesela instagram hikayesine bakıyoruz. instagram hesabımızı donduruyoruz ki onun hikayesine baktıgımızı görmesin😀😀😀😀tek amacımız bu hahahhahahmxslpwpeofmzmlapwoekalaakxkakwkdkdkdkkzmxaopw
00 Yorumla
1 yılBen de sürekli açıp donduruyorum, sebep illa kimse değil, sıkıntıdan, çünkü insanların sahte gösterişli hayatlarını görmekten iğreniyorum, ya da sıkıldığım için ve ya kalbim kırıldığı için...
50 Yorumla
1 yılBunu ben çok yapıyordum hesabı açıyorum canım sıkılıyor geri siliyorum sonra silince sıkılıp tekrar yüklüyordum
32 Yorumla
Soran1 yılSebep
- 1 yıl
Can sıkıntısı
1 yılSıkılıyorum Sabri bunalıyorum. Çıkıp çıkıp geliyorum. 😂
10 YorumlaBende öyleyim amaç şu ki instagramda konuscagim kaybetmekten korktuğum bir kişi yok eğer konuşmak istediğim biri olsa zaten WhatsApptan konuşurum o kıza gelirsek seni cepte tutuyor ilgini seviyor şu an hesabımı açtım çünkü okul başladı artık kapatmam ama öncesinde aynı o kız gibi açardım kapatirdim vs
10 Yorumla1. Ergen (garip havalarda )
2. Sapığı var ve onun kendisine ulaşmasından rahatsız olup kapatıyor
Benim etrafımda iki kişi böyleydi tabi sizin tanıdığınız kişinin daha farklı sebepleri olabilir10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen hesap açıyorum. İstemediğim kişiler ekliyor. O kişilerle de gündelik hayatta karşılaştığım için kapatıyorum. Sonra tekrar açıyorum. Ya da bazen yorum kisitlamam oluyor. Ben de donrurup 1 hafta sonra açıyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılKabul etme sende yorum kısıtlaman neden oluyor
Cevap sahibi1 yılTartışma olunca kısıtlama olur. Kabul etme demekle olmuyor. Bazen birinin selam yazmasindan bile miden bulanır kapatıyor insan. Hem benim kendi tercihim kime ne. İster engel atarım ister hesabımı kapatırım. Benim tekelimde olan bir şey. Belki de tanıdık olanların beni görmeye layık olmadığını düşünüyorumdur.
1 yılÇeşitli çıkarları veya gelgitleri oluyor o tarz tiplerin. Reelde bile uzak durmak lâzım onlardan. Tarzım değil.
013 Yorumla
Soran1 yılAslında sakin bir kız ergence tavırları var ve erkeklere karşı duygusuz kendisi dedi ama bakıyor sinsi sinsi
- 1 yıl
Hesabını ikide bir donduran birinden hayır gelmez zaten
Soran1 yılNe bakımdan mesela
- 1 yıl
Ruh hastası herbiri ve güvenilmezler
Soran1 yılHmm anladım
- 1 yıl
Çıkarcı ve narsist olurlar
Soran1 yılKızı tanıyorum bunların hiçbiri yok kendisinde diyor ki beni anla erkeklerle duygusal anlamda yakınlık kuramıyorum diyor deneylerim dedim üzülmeye gerek yok dedi
- 1 yıl
Biraz zamana bırak öyleyse
Kendi bileceğin iş senin kararın
Soran1 yılBen ona bıraktım ama bana sorsa soracam sebebi ne diye merakı olmasın
- 1 yıl
Dengesiz insanlardan fazla beklentiye girme bence, seni soru işaretine boğan tiplerden mantıklı cevaplar bekleme
Soran1 yılE zaten mantıklı değilse güle güle diyeceğim
- 1 yıl
Kolay gelsin şimdiden en doğrusu, mantık herşeyden önce gelir
Soran1 yılTeşekkürler
hiç bilmiyorum ama saçma geliyo ilgi çekmeye çalışıyo olabilirler ama ilgiden çok slk olduklarını düşünüyorum ben
01 Yorumla
Soran1 yılİnsan sürekli kapatıp açmaz yani sıkılır geçen durakta gördüm kaşla göz bakıyordu ben bakınca gözünü kaçırıyordu umursamıyordu
1 yılBen depresyon iken yapıyordum istemsizce bir durtuyle kapatıp aciyordum şimdi hiç yapmıyorum kötü hissetigimde bile
10 Yorumla
1 yılBir kere bile yapmadım hdjdjb sosyal medyadan kopmaya çalışıyorsa ayrı ama tripcolik de olabilir
00 Yorumla
1 yılPsikolojik olarak bir şeylerin savaşını veriyor olabilir
13 Yorumla
Soran1 yılSanırsın 3. Dünya savaşında
- 1 yıl
Herkesin derdi kendine büyük
Soran1 yılZannetmiyorum
Ya kafaları karışıktır ya da dikkat çekmek istiyorlardır
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum artık
Gizli Üye(25-29)1 yılYok efendim sosyal medyadan uzaklaşmaya çalışıyordur sosyal medyayı sevmiyordur ama kendini zorla baskiliyordur ve boş bir inat bence iraden var sonuçta niye kapatiyorsun ki Instagram olmadan nasıl yaşar insan
00 YorumlaKararsız kalmıştır. En iyisi kapattıktan sonra geri açmamak ya da hiç kapatmamak
01 Yorumla
Soran1 yıl6 ay mı kararsız kalıyor
1 yılBirine kizmistir o yüzden ben genelde o yüzden kapatıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılSürekli mi
Dengesiz bir ruh halinde olabilir gel hitler yaşıyordur ya da hayatında başka birileri vardir
06 Yorumla
Soran1 yılYani markete tanıştık en başta geç yazıyordu sordum sınavlarım var dedi teklif ettim erkeklerle duygusal anlamada bağ kuramıyorum dedi sonra yanlışıkla takipten çıktım tekrar ekledim kabul etmedi umursamadı ama durakta görünce kaşla göz bakıyor sonra ben bakınca umursamıyor tanıştığımızdan beridir sürekli hesabı dondurup açıyor benden öncede öyledir sanırım
Soran1 yılAnlam vermediğim için sordum
Soran1 yılHaklısın takip ettim sizi
Soran1 yılRica ederm
İnternet & Teknoloji konusunda 935 cevap paylaştı. Biri farketsin halini hatrını sorsun noluyor desin ihtiyacı duymasıdır.
03 Yorumla
Soran1 yılE tamamda yazınca umursamıyor
Soran1 yılZannetmiyorum
İnstaysa birisi rahatsız ediyordur diye düşünüyorum
06 Yorumla
Soran1 yıl3 aydır sıklıkla dondurup açılmaz insan sıkılır eskiden çok geç yazardı bana sonda iletişimiz kesildi o zamanda sürekli hesbaını dondurur açardı
Soran1 yılBiz markete tanıştık sonra konuşmamaya başladık daha ilk konuşmamızda geç yazardı sordum derslerim var dedi hesbaını dondurur açardı teklif ettim duyusal anlamda erkeklerle anlaşamıyorum dedi konuyu kapattım bi süre sonra sohbetimiz kesildi soramadım ama bazı zamanlar bakıyorum hala sürekli dondurup açıyor sınavda yok yani neden olabilir
Soran1 yılKonuşmaya başladık düzelteyim
Soran1 yılOlabilir aslında mantıklı ama durakta kaşla göz arası belli etmeden bakıyor öyle bakıncada çekinip gidip neden böyle yapıyorsun diye soramıyorum geçende markete gördüm bi yakını ile kendiside kadındı umursamadı bile beni ama basende kaşla göz bakıyor saçma değil mi
1 yılSorunlu ya o tipler sayfalarca kombin yapıp post paylaşanlar da aynı mesela bence
01 Yorumla
Soran1 yılDeğişik geldi insan sıkılır bir yerden sonra amaç ne anlamaıdm kendisi bakıyor ben bakınca umursamıyor
- İnternet & Teknoloji konusunda 641 cevap paylaştı.
1 yılHem vazgeçmek istemiyorlar hem de vakit öldürmek istemiyorlar. Vicdan yapıyorlar birçoğu.
00 Yorumla
1 yılCanım isterse açar canım isterse kapatırım bundan ben dışında kime ne
00 YorumlaBı ara ben de öyle yapıyordum bı nedeni yok aslında can sıkıntısından yapiyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer şeyde bi amaç aramayı bıraksanız mı acaba? Bi ne var ne yok bakıp geri donduruyordur, belki sosyal medyaya çok zaman harcayan birisidir tamamen silmek yerine böyle bir çözüm bulmuştur
00 Yorumla
1 yılArada bende yapıyorum sınav donemindeyken kapatiyodum vakit geçirmiştim diye
00 Yorumla
1 yılYalan insanlarin yalan hayatlarini gormek istemiyoruz bi sure.
00 Yorumla
1 yılGirmicem diyordur iradesine yenik düşüyordur 🤷🏻♀️
00 Yorumla
1 yılYa dikkat çekmeye çalışıyor ya da birilerinden kaçıyor yani atıyorum biri ile tanıştı 1 2 gün konuştu hesabı açarsa yazar gene diye heralde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden bu soru? Başında bi bela mı var sana sürekli yazıp kaybolan?
013 Yorumla
Soran1 yılKimsin
Cevap sahibi1 yılParanoyak misin herhangi biriyim merak ettim sadece niye bu soruyu sordun? Soruya soru ile cevap verme
Soran1 yılEmri vaki konuşma gerek kalmadı cevabına
Cevap sahibi1 yılHasta mısın sen ya ne halin varsa gör Çok yaşa
Cevap sahibi1 yılGe ber
Cevap sahibi1 yılRuh hastası
Soran1 yılBelamısın sen
Cevap sahibi1 yılGıcıksın sinir bozucu
Soran1 yılNe dedim
Cevap sahibi1 yılBeni tersledin
Soran1 yılYazdığınız yazıyı anlamadım en başta o sebeple
Soran1 yılGizliden çıkarmıaın merak ettim seni 😅
Cevap sahibi1 yılAnlamadın peki 🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılMerak edilmek ilgi budalası olduğu için yapıyordur
01 Yorumla
Soran1 yılBen eskiden kendisine yazdım sonra ilgisizdi sohbeti kestik sürekli hesabı açıp kapatıyor istekte attım kabul etmiyor
1 yılYa bi 💩 yemiştir ya bşiylerden saklanıyor ya da kendi hayatında yolunda gitmeyen şeyler vardır milletin hayatı hep yolunda bi kendi hayatı 💩 muş gibi geliyodur
00 YorumlaAni kararlar veren bir kişilik gerekiyor bunun için. Örnek olarak ikizler burcu 🤣🤣
11 Yorumla- 9 ay
Oha bende ikizlerim hahahhaha sadece ders çalışmak yerine çık fazla zamanımı burada kaydediyorum ders yapamıyorm çok vaktim gidiyor
Bir amacımız yok birader, ruh halimiz değişken sadece. Bi herkesten izole olmak istiyoruz, bi gecelere akmak.
10 Yorumla
1 yılg*rizekalı *ruspunun tekiler
21 Yorumla
Soran1 yılAslında iyi biri biraz duygusal değişimler var ergence
1 yılilgi tepki cekmektendir ya da rahatsiz eden biri vardir
00 YorumlaCanı sıkılıyordur bence ben öyle yaparım
01 Yorumla
Soran1 yılSürekli mi ama
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılCan sıkıntısıdır
01 Yorumla
Soran1 yılYani olabilir
- İnternet & Teknoloji konusunda 771 cevap paylaştı.
1 yılVar böyle bir arkadaşım nedenini hiç sormadım 😃
10 Yorumla
1 yılO benim ve bir amacım yok.
14 Yorumla- 1 yıl
Ay bir tek sen normal yorumlamışsın bende canım isteyince bir kaç ay kapatıyorum isteyince açıyorum nedeni yok
- 1 yıl
@Andromedadanbirkız aynen seni anlıyorum 😄
- 1 yıl
Yorumlar çok farklı ne yaşıyorlar acaba her davranışı olumsuzluğa ve kendilerine yormuşlar
- 1 yıl
@Andromedadanbirkız Üstünde durmaya gerek yok sorsan hepsi normal biz anormaliz😄
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 yılCanları sıkılıyorsa demek
10 Yorumla
1 yılAçıp pişman oluyorlar.
10 Yorumla
1 yılBu şahısın psikolojisi bozuk sanırım
00 Yorumla
1 yılBenimde yaptığın şey bu ve bir sebebi yok
00 Yorumla
1 yılİlgi çekmeye çalısıyolar
00 Yorumla
1 yılRuh hastası onlar 😆
00 YorumlaDikkat çekmek ya da kafa dinlemek
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılBence amaçları dikkat çekmek
00 Yorumla Hastalık hastası
00 YorumlaDikkat çekmek olabilir, kaçış olabilir..
00 YorumlaOnlar hızlı çapkınlar. Açar avlar kapatır
00 YorumlaRuh hastası olabilirler
00 Yorumla
1 yıl@yarenimsii sana diyorlar 😂
02 Yorumla- 1 yıl
amacim yok
- 1 yıl
Amaçsız bir bebek beğendim bunu 😂
1 yılKendi istekleri bir şey düşünmem
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 671 cevap paylaştı. Bilmiyorum ne yazık ki vardır bir bildikleri
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 645 cevap paylaştı.
1 yılMutsuzum anlasana demeye çalışıyor olabilirler.
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat