İnternet & Teknoloji Yeni̇ hatta geçi̇nce sosyal medya hesapları gi̇der mi̇? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yeni hatta geçince e posta , snapchat instagram falan gider mi? Güncellemeler+1 yıl Telefon değişikliği yapınca? Yeni̇ hatta geçi̇nce sosyal medya hesapları gi̇der mi̇? Cevapla Instagram Soruları Sosyal Medya Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Aranankisibu2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Whatsapp gider sadece 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Telefonu değiştiricem ama emin misiniz :( Yorumla Aranankisibu2 +1 yıl Kullanıcı adı şifreyle giriyorsun sonuçta, girdiğinde gelir bütün bilgilerin geri. Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır gitmez 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Telefonumu değiştiricem yani sim kartı falan değişince gitmez mi Yorumla SAblaK +1 yıl Telefonu değiştirirsen telefonda kalır telefondan onları silmen lazımAma yok hattı değiştiriceksen kalır gitmez Yorumla Soran +1 yıl Yani eski telefondan bilgileri alıp yenisine geçirmem gerekiyor doğru mu anladım Yorumla SAblaK +1 yıl Aynen öyle evet Yorumla Soran +1 yıl Tamam tesekkür ederim ya bu arada çok sıktım biliyorum ama iphone dan samsunga geçicem olur değil mi Yorumla SAblaK +1 yıl Her şeyi bir yere not edersin geçer ama whatsapp konuşmalarının hiç biri geçmez Yorumla Soran +1 yıl O da sim kartına kalıyor zaten anladım çok teşekkürlerr Yorumla SAblaK +1 yıl Hayır Whatsapp asla geçmiyor iphone sıkıntılı birqz çünkü Yorumla Soran +1 yıl Ya anladım :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Whatsapp gider sadece
Telefonu değiştiricem ama emin misiniz :(
Kullanıcı adı şifreyle giriyorsun sonuçta, girdiğinde gelir bütün bilgilerin geri.
Hayır gitmez
Telefonumu değiştiricem yani sim kartı falan değişince gitmez mi
Telefonu değiştirirsen telefonda kalır telefondan onları silmen lazım
Ama yok hattı değiştiriceksen kalır gitmez
Yani eski telefondan bilgileri alıp yenisine geçirmem gerekiyor doğru mu anladım
Aynen öyle evet
Tamam tesekkür ederim ya bu arada çok sıktım biliyorum ama iphone dan samsunga geçicem olur değil mi
Her şeyi bir yere not edersin geçer ama whatsapp konuşmalarının hiç biri geçmez
O da sim kartına kalıyor zaten anladım çok teşekkürlerr
Hayır Whatsapp asla geçmiyor iphone sıkıntılı birqz çünkü
Ya anladım :)