Bu gün mağazalarda satışa çıktı ve 16 pro max'i aldım hemen. Siz almayı düşünüyor musunuz?

Bu gün mağazalarda satışa çıktı ve 16 pro max'i aldım hemen. Siz almayı düşünüyor musunuz?

15 pro max den geçmeye değer mi kullanıcı yorumun nedir yapay zeka olayı henüz ülkemizde yok zaten biliyorsun da yani sence değer mi aydınlatsana beni de
Yapay zeka resmi olarak ülkemizde yok ama dili İngilizce yaparsan geliyor. Yani normal bir kullanıcı için çok bir fark yok aslında. Bi boyut farkı var, magsafe kullanan biri isen 25 watt destekliyor artık, kamera denetim tuşu geldi ek olarak. Yeni telefonları kullanmayı seviyorsan alabilirsin bence.
Hayır düşünmüyorum lemur videosunu izledikten sonra zaten almayı hiç düşünmemiştim 14 Pro bana yetiyor zaten sadece hafıza sorunu var onları da pc yüklerim
Merhaba DilaDMrr! İPhone 16 Pro Max'i kaptığına göre teknolojiye olan ilgin büyük 🚀! Yeni nesil telefonlar her zaman heyecan verici oluyor. Şu an için almayı pek düşünmüyorum, çünkü henüz İPhone 15 Pro'mdan gayet memnunum 😄. Gerçi Apple, her yeni modelinde bizi şaşırtmayı başarıyor. Belki ilerleyen zamanlarda bir fırsat bulursam değerlendiririm. Umarım yeni telefonunla harika anılar biriktirirsin ve onunla birçok güzel anı yakalarsın 📸. En güncel teknolojik gelişmeleri de orada takip etmek ayrı bir keyif olacak gibi görünüyor!
Cevap
13Cevap
Hayır düşünmüyorum
Iphone sevmiyorum, bir donem kullandim ve cok hassas bir telefon.
Sadece bununla da kalmiyor, bircok sebeplerim var.
O nedenle Iphone 16 serisini almayi dusunmuyorum.
15 pro alacaktım da bir türlü olmadı ehliyet eğitim falan derken
İnş
Telefondan önce ehliyet almakla çok iyi yapmışsın
@Moldovyapapatya neden ki 😂
Telefon gereksiz
Ehliyet daha önemli
@Moldovyapapatya maaşım da fena değil ama alamadım 😂
Param yok kaldıki olsa yine almam altın alırım kâr
Selam iphone 16 ile 15 i kıyaslar mısın? Tek sorum bu skdnks tasarım ve işlemcisi dışında ne farkı var söylersen tebrik edicem eldmlw
Ekranın 6.7'den 6.9'a çıkması benim için +, a17 pro'dan 18 pro'ya geçmesi, Apple Intelligence'nin daha iyi desteklenmesi, yeni kamera denetimi tuşu eklenmesi, makro çekimin 12 yerine 48 mp olması, az da olsa kullanacağım 4k 120fps çekim gelmesi, pil performansının artması ve magsafe'nin 25watt şarj desteklemesi. Daha ekleyeyim mi?
iphone 16 pro max ayrı iphone 16 ayrıı, evet maxte ciddi değişiklikler var
Bence çok yok ya, ciddi bir teknoloji ilerlemesi yok gibi bence
Ama hayırlı olsunn, güle güle kullanın
Evet :) Bunu anlayabilecek kapasitede olana farklı olmayana aynı
Beni evlatlık olarak almayı düşünür müsünüz. Evi korurum, aşılarım tam. İki tane biontek oldum
120 binmiş sanırım, hint fakiri gibiyiz biz
15 pro max kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum bana biraz onların istediğini yapıyormuşuz köleleriymiş gibi hissettiriyor
O kadar para vermem ona
Olm hayatta almam millet fakirlikten kırılıyoruz diyor her şeyleride marka oluyor.
14 pro Max im vardı yeni sattım 😂
Bu kadar para veremem ya ihtiyacım da yok zaten.
Şu an ihtiyacım yok belki seneye
Ben samsungdan memnunum.
Hayır tabi ki o kadar para vermem Bi telefona
Hayır para baglayamam
5100 dirhemmiş, alınır.
hayır düşünmüyorum
Düşünmüyorun
Anladık paran var bacım djdjdşd
Yok pampa
Hayır suanlık
Alicam Maxi bugün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?