İPhone 16e alınır mı sizce?

Bayağı araştırdım evet tek kamerası var ama 2 kamera işlevi görüyor çentiği 13’ün küçük çentiği boyu 6.1 inç yani büyük ve en merak ettiğim Apple Intelligence desteği var aksiyon butonu var ve bayağı güncelleme alıcak fiyatı 40 vin lira ve 18 çip seti güçlü bi çipi var sadece 1 çekirdek kırpılmış ama performans açısından 15 ile kafa kafaya acil sos trafik kazası modu var bence uygun ama yeni özellikleri de barındıran bir telefon benim hoşuma gitti sadece keşke dinamik ada olsaydı tek o üzücü ama onun dışında çok güçlü bir telefon 4105MAH sanırım bu bataryasının felaket iyi olduğunu gösterir 15’in bile 3200 civarı 16’dan bile şarj konusunda iyi ama MagSafe’dr yok sonradan mıknatıs takabiliyosun bence ucuz ve yeniliği tadabileceğin iPhone’dan başka telefon kullanamam dersen iyi bir fırsat olabilecek telefon play ground, ımage Intelligence gibi değişik özellikler var fotoğraftaki arka planda istemediğin şeyi kaldırıyor falan sesi istediğin gibi ön plana çıkarıyorsun bu fiyat için eğlenceli bir telefon bence ve ben 11 kullanıyorum artık değiştirmem de gerekli
İPhone 16e alınır mı sizce?