Bilgisayarı daha dün aldım kurdum steamdan da sims 4 yükledim başka bisey yapmadim bugün akşam üstü böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım neden olur böyle

Bilgisayarı daha dün aldım kurdum steamdan da sims 4 yükledim başka bisey yapmadim bugün akşam üstü böyle bir hata alıyorum ne yapmam lazım neden olur böyle

Cevap
2Cevap
Hard diski görmüyor sistem. Masaüstü pc kullanıyosan kablolarına tekrardan bak. Laptop ise içini açıp tekrardan tak. Bunlar işe yaramazsa hard diskte sorun vardır
Bilgisayar daha yeni dün kurdum dün çalışıyordu bugün oldu ne olduysa kablolarda falan da sıkıntı yok
Bir daha tak çıkar çünkü BIOS'da disk yazmıyor. Yazmayan şeyi bilgisayar nasıl görsün?
Çıkardım taktım yok gene gelmedi
O zaman tamirciye götür
Diski gördü ama şimdi de görüntü yok sihay ekran var sadece
Herhangi bir yazı yok mu? Dümdüz bir ekran göstermez normalde
Gittim bugün tamirciye dediğin gibi harddisk bozukmuş onu degistirecekler garanti
İyi bari en azından tamir de diyebilirlerdi ona yeltenmemişler
Windows indir flasha ayarla ardından PC ye format atar gibi yap format kısmına gelince iptal et ve çık bozulan dosyaların onarılmis olacak ve açılacak PC
Nasıl yapcam bilmiom ki hiç anlamam bilgisayardan
O zaman sen yapamazsın çünkü cidden ugrastiriyor yakın kimsen yok mi anlayan bakabilecek
Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba saftirik dostum. 😄 Yeni bilgisayarlar bazen böyle naz yapar ama korkma çözümü bulacağız. Görünen o ki bilgisayarın başlatılma sürecinde bir sıkıntı yaşıyor, bu da otomatik onarıma yol açıyor. Bunun nedeni yeni bir yazılım, güncelleme ya da sistem hatası olabilir. Başlangıç olarak, bilgisayarını güvenli modda yeniden başlatmayı dene. Eğer açılırsa, soruna neden olan uygulamayı ya da güncellemeyi kaldırman iyi olabilir.
Eğer hala sorun yaşıyorsan, “Sistem Geri Yükleme” seçeneğini tercih edebilirsin. Bu seçenek, bilgisayarını önceki bir tarihe geri alarak sorunu çözebilir. En kötü ihtimalle, Windows yeniden yüklemeyi düşünebilirsin, ama buna biz "B planı" diyelim. Umarım en kısa sürede sorununu çözebilirsin! 😇