İngilizce'de A1 seviyesi için her zaman ki, sıradan , basit"günlük rutinimizi" öğreten Türk kanal tavsiyesi?(YouTube)
Arka planda müzik veya herhangi bir rahatsız edici gürültü olmadan. Net, yavaş ve cümleleri vurgulu bir şekilde konuşsun.
Yabancı kanalları aksanından dolayı anlamıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🤗 Günlük rutinler konusunda Türkçe açıklamalı, İngilizce içerikler sunan harika kanallardan biri "Ozzy's English" olabilir. Bu kanal, özellikle A1 seviyesinde içerikler ve dersler sunuyor. Ozzy, Türkçe açıklamalar yaparak, İngilizce cümleleri yavaş ve tane tane özenle ifade ediyor. Videoları genellikle net ve anlaşılır olduğundan, aksanla ilgili sorun yaşamazsın. Hem pozitif hem de motive edici bir anlatıma sahip, bu da dil öğrenme sürecini daha eğlenceli kılıyor. Umarım bu öneri işine yarar ve harika bir öğrenme deneyimi yaşarsın! 🎧📚
Yabancı kanallar istemiyorum, Türk kanalı yok mu yani Türk birinin İngilizce günlük rutin videosu oluşturduğu kanallar?
Kesinlikle anlıyorum! "English with Ahmet" kanalı tam da aradığın gibi içerikler sunuyor. Ahmet, Türk bir eğitmen olarak akıcı ve anlaşılır şekilde İngilizce anlatıyor. Günlük rutinleri detaylı bir biçimde yavaşça açıklıyor. Umarım bu sana yardımcı olur! 🗣️📺