Aşağıdaki kanallardan hangisinde akşam haberleri daha çok izleniyor bilen var mı?
ATV - STAR - SHOW - KANAL D - FOX - TV8
Aşağıdaki kanallardan hangisinde akşam haberleri daha çok izleniyor bilen var mı?
ATV - STAR - SHOW - KANAL D - FOX - TV8
Hangisinde daha çok izlendiği zaten bilinen ve takip edilebilen bir şey, bunu yayınlayan siteler var, mesela bu
https://www.medyajans.com/televizyon-reytingleri.html
İzlenmeli konusu çok başka bir konu. Bu kişiye ve onun hayata da ülkeye de kendi yaşamamına da nereden bakacağı, bakmak isteyeceği ile ilgili bir konu. Toz pembe haberler ve 3. sayfa haberleri izlemek istiyorum diyenler farklı, en azından işime yarayacak ve toz pembe olmayan haberler görmek isterim diyenler farklı tercihte bulunacaktır.
Fox hariç diğer yazdıklarının hepsi aynı habera dair hiçbie şey yok. Fox ta aşırı saçma şekilde haber değil propaganda yapıyor. Tv8 bildiğim kadarıyla haber vermiyor. En güzeli haber izlememek. Önemli bir olay olursa twitter veya instada illa görünüyor. Ya da uygulamadan haber sitelerini takip et 💆
Görüş
16Görüş
Kanal ismi vermeyi doğru bulmuyorum ama kesinlikle malum yayın organlarından seyretmem..
Hepsi yandaş kanal. Kesin bişey söylemek doğru olmaz
ATV - BEYAZ TV
izlenmemesi gereken: SHOW HABER
Fox ya da tgrt bir adam var mükemmel haber sunuyor
A haber kanal 7 hariç hangisi olursa izliyorum. Daha çok kanal d Fox Tv'de izlerim haberleri.
fox disinda hepsi ayni haberi yapiyo zaten. hukumet yalakaligi 😂
Cnn türk NTV Fox haber bağımlısıyım
Fox haber harici yalan
Hepsi yalanci haberler
Tarafsız kanalda fox idare eder
İzlenmemeli telefon daha tarafsız.
Show tv
Fox...
A Haber
Tgrt haber. De izlenmeli 7 24 haber
Hepsine bi tur sonra showw
Kanal Z