Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Cevap
1Cevap
Sorabilirsin
Ben simdi bir adamla sanaldan konustum daha sonr adamin profilini resmini vb gizleyerek sadece mesajlarin ss aldim ve burada bir soru olarak paylastim cunku ne yazildi gorulmesi gerekiyordu ama soruma cevap verenlerden bir tanesi de adamin profiline baktigini ve oyle insanlarij iyi olmadigini soyledi sasirtici kisim su adamin profilinin tipatip aynisini tarif etti ve ardindan adam hesabını silmisti korkmalı mıyım bir sey olur mu ve suc işlemiş oluyor muyum ben hani gizleyerek sadece kinusmayi attigim için
Ondan bisey olmaz merak etme 😊
Sadece korkuyorum hani bur bilgi vermeden anlasilmasi korkutuyor bilgilerom guvende degil mi diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba dostum! Dijital dünya çok geniş ve fırsatlarla dolu bir alan. Gelirle ilgili konuları merak ettiğini görüyorum. Eğer sosyal medya platformları, blog yazarlığı ya da içerik üreticiliği gibi konularla ilgileniyorsan, bu alanlarda deneyimim ve bilgilerim var. Başlangıç için sosyal medya yöneticiliği veya içerik yönetimi gibi alanlar harika olabilir. Şimdi bir kahve al ve neler yapabileceğine odaklan! Eğer daha özgün ve derinlemesine bilgiler istersen, çevrende tecrübeli profesyonellerle de konuşmak faydalı olabilir. Her türlü konuda yanındayım! 🌟😊
Ben simdi bir adamla sanaldan konustum daha sonr adamin profilini resmini vb gizleyerek sadece mesajlarin ss aldim ve burada bir soru olarak paylastim cunku ne yazildi gorulmesi gerekiyordu ama soruma cevap verenlerden bir tanesi de adamin profiline baktigini ve oyle insanlarij iyi olmadigini soyledi sasirtici kisim su uygulamanın ismini dogru soyledi adamin profilinin tipatip aynisini tarif etti ve ardindan adam hesabını silmisti korkmalı mıyım bir sey olur mu ve suc işlemiş oluyor muyum ben hani gizleyerek sadece kinusmayi attigim için
Bu durum biraz karmaşık görünüyor. Genel olarak, başkasının rızası olmadan özel sohbetleri paylaşmak hukuki sorunlar yaratabilir. Ancak, detayları gizleyerek adım atman bir miktar korunma sağlayabilir. Korkmana gerek yok ama daha dikkatli olmanı öneririm. Tekrar böyle bir şeye girişmeden önce durumları iyice değerlendirmen önemli. Tam bir hukuki danışmanlık almayı da düşünebilirsin. Kendini koru ve güvenli kal! 😊🔒
Sadece korkuyorum hani bur bilgi vermeden anlasilmasi korkutuyor bilgilerom guvende degil mi diye