Çoğu boşa gidiyor ama en azından ailem de izliyor televizyondan bağlanıp. O yüzden iptal edemiyorum. Ama Netflix’den izlerim sürekli onun parası çıkıyor 😂
1000kitap, youtube premium, spotify bu dijital platformlar benden geçiniyor harbiden ahxbzjsb benim için hakkını vermek demek 7/24 girmek demek bu yüzden yorum yapmıyorum🤣
Bir tane film izleyecem diye yirmi tane yere üye oluyorum diye sinir krizi geçirip hepsini iptal ettim. YouTubesan muhteşem yüzyıl izliyorum sadece artık kafa rahat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ya gerçekten ama YouTube'da bir şey izlerken 50 kere reklam görüyor arıyor insan kanser oluyor en mantıklısı Parası neyse vereyim diyorsun
Söylemesi ayıp ben youtubeta reklam görmüyorum
Kız bende
Ulu orta söylemeyelim yine de
Çoğu boşa gidiyor ama en azından ailem de izliyor televizyondan bağlanıp. O yüzden iptal edemiyorum. Ama Netflix’den izlerim sürekli onun parası çıkıyor 😂
Vallahi ben veriyorum iliklerine kadar sömürüyorum her platformu
Para ödemiyorum ama ödeyenlerden çok daha fazla hakkını verdiğimi düşünüyorum :D
Hakkını veremiyoruz. 3, 4 adet dijital platforma sabit ödeme yapıyoruz ama ne kadar izliyoruz orası tartışılır.
Film de bulunmuyor ki güzel
Haftada bir kaç kez film izleyelim diye bakıyorum. Filmlerin hepsini geçiyorum ve sonuç olarak karar veremiyoruz.
Film ararken sıkılıp vazgeçiyoruz
1000kitap, youtube premium, spotify bu dijital platformlar benden geçiniyor harbiden ahxbzjsb benim için hakkını vermek demek 7/24 girmek demek bu yüzden yorum yapmıyorum🤣
Tamamen zarar ziyan ya. Netflixi kapattığım an netflixteki her şeyi izleyesim gelecek biliyorum o yüzden kapatamıyorum da
Şu aralar pek vermiyorum ama sinemaya gitmiş olsaydım yine bu kadar para giderdi o yüzden dert değil gitsin gari :D
Allahtan ki paralı şeyleri takip etmiycek kadar cimriyim 😂😂😂
Parasını verdiysem izlerim birşeyler akşam iyi oluyo bu sezon izlenecek dizi yok TV de
Vermediğim de oluyor blu tv üyeliğim varmış mesela 1 yıldır haberim yok
Youtube premium dışında hiçbir platforma para ödemiyorum.
Bir tane film izleyecem diye yirmi tane yere üye oluyorum diye sinir krizi geçirip hepsini iptal ettim. YouTubesan muhteşem yüzyıl izliyorum sadece artık kafa rahat
Üyeliğim yok hiçbirine
Spotify benim sayemde zengin zaten.
Youtube premium video izlerken 1080P izliyorum 😂
Veriyorsam dibine kadar kullanırım.
Varda boşa ödüyorum pek izlemiyorum bu aralar
Ödemiyorum mom
Hayır vermiyorum bu bir gercek
Kapattırdım hepsini
Bazıları cidden gerekli ama
Üye değilim oralara