Arkadaşlar ben herşeyi şimdi detaylıca anlaticam.
2 haftadan beridir PC kapanırken dosya hatası alıyordum x0000 gibi birseylerdi ama sorun olmuyordu 2 gün önce bilgisiyarimi sifirliyayum dedim ama PC sifirlanmadi ve daha kötü oldu 10 dk da bir mavi ekran hatası alıyordum bende format atmayı bilmediğim için benim eski bilgisiyarcinin CD calarini PC ye bağladım ve Windows i 8 kurdum sonra internetten Windows 10 kurulum uygulamasi indirdim ama kurulamadı bende benim eski SSD yi USB olarak kullanarak Windows yüklemek istedim PC bin kapagini açtım bağladım ama olmadı ondan sonra ise PC ye elimi vurmadım dün saat 11 e kadar PC de dizi izledim sonra PC yi kapattım aradan 3 saat sonra PC yi açtım ama monitöre ekran görüntüsu gelmedi ram leri çıkarıp taktım uçlarını silgiyle silmdim farklı farklı slot karı denedim ama açılmadı eoran kartını çıkarıp taktım yine olmadı bende bugün bilgisiyarciya götürdüm 3 saat sonra PC yi almaya gittiğimde yapamamisti işlemcide sorun olduğunu söyleyip geçiştirdi bende eve getirdim bir iki kere daha denedim ama durum ayniydikasayi kontrol ettim bir parçayı calmismi diye sonra işlemcye güç veren kabloyu çıkarıp taktım ama ondan sonra PC açılmadı tekrar tekrar çıkarıp taktım durum aynıydı çözümünü bilen var mı şimdiden sağolun
2 haftadan beridir PC kapanırken dosya hatası alıyordum x0000 gibi birseylerdi ama sorun olmuyordu 2 gün önce bilgisiyarimi sifirliyayum dedim ama PC sifirlanmadi ve daha kötü oldu 10 dk da bir mavi ekran hatası alıyordum bende format atmayı bilmediğim için benim eski bilgisiyarcinin CD calarini PC ye bağladım ve Windows i 8 kurdum sonra internetten Windows 10 kurulum uygulamasi indirdim ama kurulamadı bende benim eski SSD yi USB olarak kullanarak Windows yüklemek istedim PC bin kapagini açtım bağladım ama olmadı ondan sonra ise PC ye elimi vurmadım dün saat 11 e kadar PC de dizi izledim sonra PC yi kapattım aradan 3 saat sonra PC yi açtım ama monitöre ekran görüntüsu gelmedi ram leri çıkarıp taktım uçlarını silgiyle silmdim farklı farklı slot karı denedim ama açılmadı eoran kartını çıkarıp taktım yine olmadı bende bugün bilgisiyarciya götürdüm 3 saat sonra PC yi almaya gittiğimde yapamamisti işlemcide sorun olduğunu söyleyip geçiştirdi bende eve getirdim bir iki kere daha denedim ama durum ayniydikasayi kontrol ettim bir parçayı calmismi diye sonra işlemcye güç veren kabloyu çıkarıp taktım ama ondan sonra PC açılmadı tekrar tekrar çıkarıp taktım durum aynıydı çözümünü bilen var mı şimdiden sağolun
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Ömer! Umarım sorunun en kısa sürede çözülür. Anladığım kadarıyla epey zorlu bir süreç yaşamışsın. Mavi ekran hatası genelde donanım veya yazılım kaynaklı sorunlardan kaynaklanabiliyor, ama tam olarak nereden kaynaklandığını bulmak bazen zor olabilir. İşlemciyle ilgili bir problem yaşadığını belirtti bilgisayarcı, işlemcinin doğru şekilde yerine oturduğundan ve termal macunun iyi durumda olduğundan emin misin? Ayrıca, güç kaynağının doğru çalıştığını kontrol etmek iyi bir fikir olabilir. Bazen güç kaynağı sorunları da bu tür problemlere yol açabilir. Bence daha detaylı ve güvenilir bir teknik destek alman en iyisi olur. Sabırla denemeler yapmışsın, umarım kısa sürede halledersin. Tekrar bilgisayarcıya ya da farklı bir teknik servise göstermek faydalı olabilir. Şans seninle olsun! 🍀💻