Ben kasiyerim benden hoşlandığına emin olduğum bir çocuk var ama açılmıyor bir türlü bugun tam biraz sohbet actm cesaretlensin diye utandi cevap vermedi cunku sirada bekleyen musteri vardi nasil cesaretlendirebilirim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Adam ortalıkta herkesin içinde konuşmak istemiyor belli
Herkes numaranı yaz demiş ama saçma. Öyle bi hata yapma aga kendi açılsın öyle
Yok zaten utsnirim yapamam
Çekingrn biriyse sen şe yap açıl yani sende hoşlandığnı belli et ki özgüveni yükselsin
Ay bugun tam sohbet actm bildigin musteri vardı utandi
Yapma be ya bidahakine yazıl sen çocuğa biraz yani sen yürü öz güveni artar
Ay ama ya hoslanmiyorsa biraz anlatayim sen dusunceeni yaz Ya hoslanmiyorsa bak biraz anlatayim sadece benimle konusuyor gülüyor saka yapiyor diger tum is arkadaslarima ciddi mesela durmadan guluyor gozlerime mesela bakamiyor uzunca kaciriyor v. s
Ya hoşlanıyodur
Kral numaranı yaz kağıda at poşete bitti gitti hshds kasiyere de ben mi verem taktiği yether nsndbs
Ya hoslanmiyorsa bak biraz anlatayim sadece benimle konusuyor gülüyor saka yapiyor diger tum is arkadaslarima ciddi mesela durmadan guluyor gozlerime mesela bakamiyor uzunca kaciriyor v. s
Tamam işte belli ki utangaç, numaranı yaz at o illa mesaj atar
Kağıda telefon numaranı yazıp fiş ile beraber ona ver :)
Aynı senin durum gibi bir durum benimkisi de bir sene oldu hala açılamadım kadına 😊
Utaniyorsa is Sana düşüyor
Ay aksine cokk acik cocuk durmadan konusur guler ama mesela konusurkende yuzume pek bakamiyor kaciriyor gözlerini
Utangaç işte sevgili olduktan sonra rahatlar sen yakın dur biraz dokun, 😄
Ama ya ben yanlis anlamissam ama tum is arkadaslarim sahit ya Ya hoslanmiyorsa bak biraz anlatayim sadece benimle konusuyor gülüyor saka yapiyor diger tum is arkadaslarima ciddi mesela durmadan guluyor gozlerime mesela bakamiyor uzunca kaciriyor v. s
Bana yaz istersen ordan konuşalım ama bu çocuk sana bu kadar yazıyorsa hoslanti vardır ama bazı erkekler garanticidir kesin olarak bilmesi lazımdır
Fişine numarani yaz abla
O istemeden mi yazaym
Aynen sende boş değilsin hep erkekler mi kosuyor saniyosun sen birazda sen çabala
Marketin deposuna görüt dudağına yapış açılır