Sevgilim iki instagram hesabı kullanıyor biri kişisel biri çektiği fotoğraflar detaya bakar mısınız?

1.5 yıldır sevgiliyiz. Kişisel hesabını öyle aktif kullanmıyor diğer hesabında da kamerasıyla çektiği insanların portre fotoğraflarını paylaşıyor. O hesabında çok aktif. Bizi de sık sık o hesabında paylaşıyor. Kişisel hesabında sadece 1 kez bizi paylaşmıştı. Ben de neden kişiselde bizi paylaşmıyorsun hiç diye üsteledim 1 2 defa. o da asıl hesabınjn diğeri olduğunu falan söyledi. Ben de hayırdır görmesini istemediğin birileri var herhalde dedim baya bozuldu ne diyorsun falan. Neyse aradan bir zaman geçti laf lafı açtı ben yine dedim sen niye bir şey paylaşmıyorsun oradan vs. O da Allah bilir en son ne zaman paylaştım oradan bir şey, şimdi paylaşsam herkese bildirim gidecek falan dedi. Ben de bıraktım demek ki cidden öyle düşünüyor falan. Şimdi yurtdışına çıktı 10 günlüğüne oradan paylaşım yapıyor hem de o kişisel hesabında. Ben de hemen yazdım oo sen buradan fotoğraf atar mıydın ya diye. Sonra telefonda konuşurken de dedim yani herhalde yedeklerin var olur da bir gün ayrılırsak beni görmesinler diye paylaşmıyorsun herhalde falan dedim tutamadım kendimi. O da ne diyorsun sen ya bu nasıl bir mantık falan dedi. Ben de kusura bakma herkes böyle düşünür dedim. O da dedi ki benim kişisel hesabımın biyografisinde diğer hesabımın adı da yazıyor. Tıklayıp bakan biri seninle paylaştığım fotoğrafları zaten görür (herkese açık o hesap) neyi kimden gizleyin bu ne falan dedi biraz tartıştık ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Güncel.
Sevgilim iki instagram hesabı kullanıyor biri kişisel biri çektiği fotoğraflar detaya bakar mısınız?