Bir erkekle tanıştım sahte hesap tan konuşuyoruz ve normal kendi resmimi atqcagim atınca hemen geri silsem kayıt falan olur mu? (Onunki gerçek hesabı resimleri var zaten )
Güncellemeler
+1 yıl
Atıyım mi
Güncellemeler
+1 yıl
Normal atsam hemen 2 sn de silsem onun rehberine vs kayıt olmaz dimi?
Instagram'dan birine resim gönderince onda kayıt oluyor mu?
Sohbet bölümünde mavi kamera var en solda assagida ordan at ve bir kez oynatmaya izin ver şeklinde gönder. Ama bu şekilde bile SS almak mümkün. O yüzden ne atacaksan dikkat et
Tam yazacam internet gitti. Ben ios kullanıyorum. İos ta Instagram rocket ve insta++ diye 2 sürümü vardı. Ve bu 2 sürümün ortak birkaç özelliği vardı. Bunlar neydi; - Görüldü atmadan mesajlara bakabiliyor, fotoları görebiliyorsun - Onay vermediğin sürece fotolara tekrar tekrar bakabilior, indirebiliyorsun ve karşı tarafın ruhu duymuyor. Çünkü karşı tarafa yani sana bildirim göndermiyor.
Yani şu an aktif midir bilmem ama eğer böyle bir şey kullanıyor ise nude atmamanı tavsiye ederim. He yok illa atacam diyorsan yüzünü çekmemeni tavsiye ederim.
Bebiş aklım fikrim şeyimde değil. Bana şu platformada 6. seviyeye kadar geldim. 1 tane sapıklık yaptığım paylaşım bulsana. Ben bilgimi öttürüyorum. Bundan faydalanmak ya da faydalanmamak sana kalmış. Ben nude olarak yazarım ki başka insanlar yorumlara bakıp belki aydınlanma yaşar diye. Sende kendine göre yorumlarsın (ister nude olarak ister normal foto olarak). Umarım bu yazı sana açıklayıcı olmuştur. 😉 Birde insanları tanımadan aklımın fikrimin şeyinde olduğunu düşünmen senin ne kadar önyargılı biri olduğunu gösteriyor. @pnrakgl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sohbet bölümünde mavi kamera var en solda assagida ordan at ve bir kez oynatmaya izin ver şeklinde gönder. Ama bu şekilde bile SS almak mümkün. O yüzden ne atacaksan dikkat et
🤨🤨
hop dur
instada sıkıntı bir olay var.
Tam yazacam internet gitti.
Ben ios kullanıyorum. İos ta Instagram rocket ve insta++ diye 2 sürümü vardı. Ve bu 2 sürümün ortak birkaç özelliği vardı. Bunlar neydi;
- Görüldü atmadan mesajlara bakabiliyor, fotoları görebiliyorsun
- Onay vermediğin sürece fotolara tekrar tekrar bakabilior, indirebiliyorsun ve karşı tarafın ruhu duymuyor. Çünkü karşı tarafa yani sana bildirim göndermiyor.
Yani şu an aktif midir bilmem ama eğer böyle bir şey kullanıyor ise nude atmamanı tavsiye ederim. He yok illa atacam diyorsan yüzünü çekmemeni tavsiye ederim.
Aklınız fikriniz seyinizde 😂soruyu iyi oku anla sonra gel cevap yaz komik şey normal foto dedim 😡
Bebiş aklım fikrim şeyimde değil. Bana şu platformada 6. seviyeye kadar geldim. 1 tane sapıklık yaptığım paylaşım bulsana. Ben bilgimi öttürüyorum. Bundan faydalanmak ya da faydalanmamak sana kalmış. Ben nude olarak yazarım ki başka insanlar yorumlara bakıp belki aydınlanma yaşar diye. Sende kendine göre yorumlarsın (ister nude olarak ister normal foto olarak). Umarım bu yazı sana açıklayıcı olmuştur. 😉
Birde insanları tanımadan aklımın fikrimin şeyinde olduğunu düşünmen senin ne kadar önyargılı biri olduğunu gösteriyor.
@pnrakgl
@Pnrakgl ne alaka mı. La senle buradan tanıştık. Bir yanlışımı gördün mü diye 😂
@Pnrakgl Janımsın 😎
Tm teşekkür ne yapuyim şimdi yani
Nude atmayacağın gibi kedi fotonu süreli olarak atabilirsin. Ss alırsa zaten bildirim gidiyor. Gitmesede kıyısında köşesinde yazıyor.
Alttaki yorumlardan birinde nasıl süreli atılacağını yazmışlardı diye hatırlıyorum
Normal atsam hemen 2snde silsem olur mu
peki çocuk senin bekleyeceğini düşünüp 2 saat sonra bakarsa?
Anlık at
Nasıl yani anlamadım bilmiyorum ki ilk defa atacağım instadan resim
Mesajlaşma bölümünden kamera işareti olan yere baş ordan galerideji resim cikicak ordan at bir kere bakınca silinecek resim
Ben silersem mı silinecek