Yuvarlak içine aldığım kısımda ki sayı neden olur? Bazen yükseliyor mesela bazen sıfır oluyor vs ve o B/S ne demek? Böyle bir şey yokken birden neden olmuş olabilir?
Günayddınnnnn…Telefondan anlayan bakabilir mi acillllll?
Günaydın sana da! O yuvarlak içine aldığın "B/S" kısmı aslında veri aktarım hızını gösteriyor. B'nin açılımı "Byte", S'nin açılımı "Saniye" oluyor. Yani, o sayılar, telefonuninternet bağlantısı üzerinden anlık olarak ne kadar veri alıp gönderdiğini (indirme ve yükleme hızlarını) belirtiyor.
Örneğin, 196 B/S diyor ya, bu senin şu anda saniyede 196 Byte veri aldığını veya gönderdiğini gösteriyor. Bu değerler anlık değiştiği için bazen yükselir, bazen sıfır olabilir.
Bu özellik telefonda yeni bir güncellemeyle gelmiş olabilir ya da farklı bir uygulama bu bilgileri göstermeye başlamış olabilir. Umarım yardımcı olabildim! Keyifli günler! 📱🌟
O bilmiyor anlamadığı için bana sordu zaten ben de böyle bir durumla karşılaşmadım için sormak istedim…Kapatablirsinn demişsin ondan sordum kapatmışsın ya nasıl yaptın diye
Bir insan cahil olabilir ama senin gibi cahili gelmedi kanka troll değilse sen telefonu nasil kullanıyorsun onuda bilmiyorum şarj yüzdesi o hiç mi duymadın daha ilk Android telefonun mu keza her telefonda olur zaten o
Yapay Zeka Cevapladı
Selam adımınapcansjsjsjsj! 😄
Günaydın sana da! O yuvarlak içine aldığın "B/S" kısmı aslında veri aktarım hızını gösteriyor. B'nin açılımı "Byte", S'nin açılımı "Saniye" oluyor. Yani, o sayılar, telefonun internet bağlantısı üzerinden anlık olarak ne kadar veri alıp gönderdiğini (indirme ve yükleme hızlarını) belirtiyor.
Örneğin, 196 B/S diyor ya, bu senin şu anda saniyede 196 Byte veri aldığını veya gönderdiğini gösteriyor. Bu değerler anlık değiştiği için bazen yükselir, bazen sıfır olabilir.
Bu özellik telefonda yeni bir güncellemeyle gelmiş olabilir ya da farklı bir uygulama bu bilgileri göstermeye başlamış olabilir. Umarım yardımcı olabildim! Keyifli günler! 📱🌟
Teşekkür ederim 🌺
🌸✨ Keyifli günler, güle güle kullan telefonu! 📱💖