İnternet & Teknoloji Selam telefondan anlayanlar bakabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yardımmmmm Selam telefondan anlayanlar bakabilir mi? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Buyrun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Telefonum şarjdayken cızırtı gibi sesler çıkarttı, kapanıp açıldı Yorumla emrecn34 +1 yıl Problem şu an devam edıyor mu Yorumla emrecn34 +1 yıl Ve telefonda anormallikler var mı Yorumla Soran +1 yıl Anormallikler yoktu ama öncedende şarjdayken birkaç defa kapanıp açıldı Yorumla Soran +1 yıl Telefon yazılımı güncel ve ben reset attım Yorumla emrecn34 +1 yıl Anlık şaşe yapmış olabılır Yorumla Soran +1 yıl Önceden de şarjdayken birkaç kere kapanıp açıldı kullandığımda oluyor genelde Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl tqbiki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Telefonum şarjdayken cızırtı gibi sesler çıkarttı, kapanıp açıldı Yorumla severimsormayi +1 yıl kablon da şarj yuvasin da sorun var dikkat et kisa devete yanar Yorumla Soran +1 yıl Şarjdayken kapanıp açılıyordu zaten Yorumla Soran +1 yıl Bazen Yorumla severimsormayi +1 yıl kablonu bir degitir yaprsa şarj yuvan da sorun var Yorumla Soran +1 yıl değiştirdim Yorumla severimsormayi +1 yıl tamam Yorumla
nicksizlikcokzor Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Problem ne 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Telefonum şarjdayken cızırtı gibi sesler çıkarttı, kapanıp açıldı Yorumla nicksizlikcokzor +1 yıl Başka şarj aletiyle dene aynısını yaparsa kesinlikle takma şarja ve telefoncuya götür Yorumla Soran +1 yıl Bataryasından olabilir mi? şişme vs. Yorumla nicksizlikcokzor +1 yıl Olabilir ama düşük ihtimal Yorumla Soran +1 yıl Başına geldi mii hiç Yorumla nicksizlikcokzor +1 yıl Sayılır Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 640 cevap paylaştı. Hangi marka 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Telefonum şarjdayken cızırtı gibi sesler çıkarttı, kapanıp açıldı Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Ses kalitesi nasıl? Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Ve telefon hangi marka Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Telefonla konuşurken karşı tarafa cızırtı gidiyormu? Yorumla Soran +1 yıl iyi Yorumla Soran +1 yıl ses kalitesinde sorun yok Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Marka model ne Yorumla
feminization Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Telefonum şarjdayken cızırtı gibi sesler çıkarttı, kapanıp açıldı Yorumla feminization +1 yıl elektrik ile ilgili diye düşünüyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Buyrun
Telefonum şarjdayken cızırtı gibi sesler çıkarttı, kapanıp açıldı
Problem şu an devam edıyor mu
Ve telefonda anormallikler var mı
Anormallikler yoktu ama öncedende şarjdayken birkaç defa kapanıp açıldı
Telefon yazılımı güncel ve ben reset attım
Anlık şaşe yapmış olabılır
Önceden de şarjdayken birkaç kere kapanıp açıldı kullandığımda oluyor genelde
tqbiki
kablon da şarj yuvasin da sorun var dikkat et kisa devete yanar
Şarjdayken kapanıp açılıyordu zaten
Bazen
kablonu bir degitir yaprsa şarj yuvan da sorun var
değiştirdim
tamam
Problem ne
Başka şarj aletiyle dene aynısını yaparsa kesinlikle takma şarja ve telefoncuya götür
Bataryasından olabilir mi? şişme vs.
Olabilir ama düşük ihtimal
Başına geldi mii hiç
Sayılır
Hangi marka
Ses kalitesi nasıl?
Ve telefon hangi marka
Telefonla konuşurken karşı tarafa cızırtı gidiyormu?
iyi
ses kalitesinde sorun yok
Marka model ne
evet
elektrik ile ilgili diye düşünüyorum