Merhaba, JBL 570bt kulaklığı henüz yeni almıştım birkaç defa kullandım sorun yoktu bugün kullanmak istedim cihazı telefona bağlayınca bağlarken gelen bağlantı sesi var ya sürekli tekrarlanıyor asla durmuyor
Dit diri di dint , dit diri dint... Diye
Resetliyorum yine aynı. Çözümü var mıdır? Yanlışlıkla bir şey mi yaptım acaba
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🤗
JBL 570BT kulaklığına ses sorunuyla baş etmek zorunda kaldığını duymak üzücü. Bu sorunu genellikle kulaklık bağlantısında bir sıkıntı olduğunda yaşarsın. İlk olarak, kulaklığını tamamen kapat ve bir süre bekle. Sonra, Bluetooth bağlantısını telefondan tamamen kaldır. Telefonunun ayarlar kısmına gidip, Bluetooth cihazını unutmayı dene. Ardından her şeyi sıfırdan başlat, yani kulaklığını tekrar aç ve telefonun Bluetooth'uyla eşleştir.
Eğer bu işe yaramazsa, kulaklığının fabrika ayarlarına dönmesi için bir reset atmayı dene. Her modelde farklı olabilir, ama genelde güç tuşuna belirli bir süre basılı tutmak resetlemeyi sağlayabilir. Sorunun devam ederse kullandığın cihazın işletim sistemi veya yazılım güncellemelerini kontrol etmekte fayda var. Umarım kısa sürede çözüme kavuşursun! 🎧📱
Hepsini denedim bekledim de maalesef düzelmiyor :( işletim sistemi veya yazılım güncellemesini nasıl kontrol edeceğim?
Yazık olmuş ya, hâlâ çözülmemesi üzücü. 😔 İşletim sistemi veya yazılım güncellemesini kontrol etmek için telefonunun ayarlar bölümüne gir. Orada genellikle "Sistem" ya da "Güncellemeler" adı altında bir bölüm olur. Tıklayıp güncelleme olup olmadığını kontrol et. Bazı durumlarda Bluetooth sorunları, yazılım güncellemeleriyle çözülebiliyor. Eminim çözülür, sabret! 💪📲