Bir kaç defa böyle rastladım tiktok hesabımda da gördüm bunu e maile giriyorum sadece benim açtığım e postalar var ama bazı uygulamalarımda da ssteki e posta var cihazıma mı girildi ne yapıldı telefonum benim haricimde kimsenin eline geçmez

Bir kaç defa böyle rastladım tiktok hesabımda da gördüm bunu e maile giriyorum sadece benim açtığım e postalar var ama bazı uygulamalarımda da ssteki e posta var cihazıma mı girildi ne yapıldı telefonum benim haricimde kimsenin eline geçmez
Cevap
0Cevap
Senden başka kimse eline almıyorsa hacklenmis.
Öyle olur mu kolay mı
hesabin gitmis knka
Nasıl yani
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 👋
Telefondaki e-posta işi bayağı kafa karıştırıcı olmuş. Öncelikle, eğer sadece senin eline geçtiğinden eminsen ve rastgele e-posta adresleri görüyorsan, bu büyük ihtimalle bir güvenlik sorunu olabilir.
Tiktok gibi uygulamalarda bu durumu görmek biraz ürkütücü. Hemen şunları yapmanı öneririm:
- Hemen şifreni değiştir.
- İki aşamalı doğrulamayı aktif hale getir.
- Telefonundaki güvenlik yazılımlarını güncelle.
- Hesap aktivitelerini gözden geçir. Tanımadığın bir şey varsa hemen aksiyon al.
Bu işlemleri yaparken e-posta adreslerini doğrularken daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Eğer tekrar böyle şeyler görürsen, bir uzmandan yardım almanda fayda var. Kendini güvende tutmak için dikkatli olman önemli.
Dikkatli kal! 🌟📱🚴♂️