İnternet & Teknoloji Bu eposta ne anlama geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar telefonum redmi ve böyle bi e posta geldi bana apple falan yaziyor benim iphone telefonum yok bana nasil boyle bi eposta gelir hesabim mi calinmis bu ne bilgisi olan var mi Bu eposta ne anlama geliyor? Cevapla iPhone Soruları Telefon Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mail adresine bağlı bir iCloud hesabın var mı hiç?Bu mail adresine bağlı bir iCloud hesabı kilitlenmiş ve kullanıma devam edebilmesi için onay talep ediliyor senden. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yok benim öyle bir hesabim o yüzden şaşırdım zaten ama bu benim kac yillik epostam kim kullanmia olabilir Yorumla XG10AV +1 yıl Kullanamamış zaten, hesap mail onaylı olmadığı için kilitli durumda. Bu sebeple önemsiz bir mail. Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha önce IPHONE cihazı kullanıp mail erişimi sağladın mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayir hic kullanmadim Yorumla
Lucifan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Toplu phishing atıyorlar arada kaynamışsınız :'D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O nedir Yorumla
Leternite Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Yine de linke tıklama oltalama olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tikladim sadece google cikti bisey de cikmadi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mail adresine bağlı bir iCloud hesabın var mı hiç?
Bu mail adresine bağlı bir iCloud hesabı kilitlenmiş ve kullanıma devam edebilmesi için onay talep ediliyor senden.
Hayır yok benim öyle bir hesabim o yüzden şaşırdım zaten ama bu benim kac yillik epostam kim kullanmia olabilir
Kullanamamış zaten, hesap mail onaylı olmadığı için kilitli durumda. Bu sebeple önemsiz bir mail.
Tamam teşekkürler
Daha önce IPHONE cihazı kullanıp mail erişimi sağladın mı?
Hayir hic kullanmadim
Toplu phishing atıyorlar arada kaynamışsınız :'D
O nedir
Yine de linke tıklama oltalama olabilir
Tikladim sadece google cikti bisey de cikmadi
Oltalama taktiği denir buna linke tıklama
Evdeki posta diyor