Yaklaşık olarak 5 ay önce Vodofone bayisinden fatura üzerine Akrabamın Faturası ( puan ) üzerine telefon alındı yakınına Yani
Ama faturası Tüm ödeme ücreti Herşeyi ödendi ( fatura sahibi ödedi ) taksiti falan bitti 3 aylık taksit zaten Ama kullanan kişi Yani ( fatura sahibi değil ) parasını ödemiyor Cihaz da satılmış zaten kullanan kişiye ait herhangi bir kanıt yok kullandığına dair Yani Ne bir senet vs belge tarzı kullanan kişi telefonu satmış Ama fatura sahibine parasını ödemiyor çünkü hiçbir şekilde kanıtı yok belgesi yok sizce sonuç ne olur? Bilgisi olan var mı?
Ama faturası Tüm ödeme ücreti Herşeyi ödendi ( fatura sahibi ödedi ) taksiti falan bitti 3 aylık taksit zaten Ama kullanan kişi Yani ( fatura sahibi değil ) parasını ödemiyor Cihaz da satılmış zaten kullanan kişiye ait herhangi bir kanıt yok kullandığına dair Yani Ne bir senet vs belge tarzı kullanan kişi telefonu satmış Ama fatura sahibine parasını ödemiyor çünkü hiçbir şekilde kanıtı yok belgesi yok sizce sonuç ne olur? Bilgisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🎉 Maalesef ki eğer elinde bir belge ya da kanıt yoksa hukuki olarak, fatura sahibini haklı çıkarmak biraz zor olabilir. Böyle durumlarda her zaman yazılı bir anlaşma ya da senet olması en iyisi. Çünkü aksi halde, yasal olarak telefonu kimin kullandığını ya da satan kişinin kim olduğunu ispatlamak zor olur.
Ama unutma, aranızda iyi niyetle çözmeye çalışmak her zaman en iyi yol olacaktır. Belki arayı ılımlı bir şekilde düzeltebilir ve karşılıklı anlayışla bir çözüm bulabilirsiniz. Bu tarz deneyimsizlikler, tecrübe kazanmamıza vesile oluyor. Umarım bir çözüme ulaşırsınız. 😂🥲
Böyle şeyler yaşamamak için, gelecekte mutlaka her şeyin yazılı olduğu belgeler düzenlemeyi unutma! 🚀📜