Aşık olduğum evli erkeği baştan çıkardım. Ona ulaşabilir miyim, mesaj atar mı tekrar? :(

onu 3 sene önce gördüm o zaman umrumda değildi ama sonraları günler geçerken ona aşık olmuştum onsuz olamaz hale gelmiştim ben. ama ona ulaşabileceğim hiç bişi yok daha kim olduğunu bilmiodum ve sonraları hayatımın en kötü

haberini aldım evliymiş canımın ilk defa bu kadar yandığını farkettim o an dünya başıma yıkıldı nasıl olur aşık olduğum

adam bir başkasına ait olur delirmek üzereydim. sonunda elime bi fırsat geçti dükkanlarının numaraları yazan bi tabela

asıldı ve ben o an direkt o numarayı alıp 2 kere çaldırdım baktım yabancı bi numara beni arıyor açmadım mesaj ATTI kimsiniz filan die ben ilk başlarda ona yalan söleyerek başka bi kimlikle konuştum nerden anladıysa anlamış sen bizim

komşunun kızısın filan dedi.sonra gerçekleri anlattım. konuşmaya başladık 3 senedir konuşuyorduk bu ara içinde çok seyrek buluşuyorduk hatta bi keresinde ben çok yalvardım buluşalım diye ama o ben evli bir aile babasıyım dedi ve o an

onu baştan çıkartma isteği oluştu çünkü ilk defa red ediliyordum ve çıkarttım baştan son buluşmamızda birlikte olduk

ve o karısını benimle aldattı ama şu an 18 gün oldu bir mesaj atmıyor pişmanım böle bi ilişki yaşadığım içinn

napmalıyım yardım edin
Aşık olduğum evli erkeği baştan çıkardım. Ona ulaşabilir miyim, mesaj atar mı tekrar? :(